Seruri

Produse: 136
Filtrează după:
Pret(lei)
Branduri
A'pieu
AXIS-Y
BEAUTYDRUGS
By Wishtrend
CommonLabs
COSRX
Coxir
Dear, Klairs
Derma Factory
DERMA MAISON
Elizavecca
Eunyul
Frankly
Frudia
It's Skin
Jay Jun
May Island
MEDIPEEL
Missha
Purito SEOUL
ROUND LAB
SNP
SOME BY MI
the SAEM
TOSOWOONG
Village 11 Factory
Tipul pielii
Grasă/problematică
Ten matur
Pielea normală
Toate tipurile de piele
Piele combinată
Pigmentare
Piele sensibilă
Cuperoză
Piele uscată

Serurile și esențele pentru față

Esența este o parte importantă a îngrijirii zilnice coreene. Este apreciat pentru concentrația mare de ingrediente active din compoziție. Scopul principal al esenței este de a îmbunătăți proprietățile altor produse cosmetice precum emulsie, ser, cremă sau mască. Datorită texturii sale ușoare, este capabilă să livreze nutrienți chiar și în cele mai profunde straturi ale pielii, astfel încât toate produsele pe care le folosești după esență vor fi și ele mai bine absorbite de piele.

Aplicați produsul dimineața și seara. Mai întâi, pielea este curățată cu ulei hidrofil și spălare facială, apoi hidratată cu un toner, iar apoi se aplică esența și/sau fiola cu mișcări blânde de bătut. După ce fondurile sunt aproape absorbite, încep să aplice emulsia, crema sau masca. Dacă pielea trebuie pusă rapid în ordine, pentru a elimina starea de deshidratare, se recomandă utilizarea atât a esenței, cât și a serului.

În îngrijirea pielii, serurile nu au egal în ceea ce privește puterea de impact. Serurile sunt o compoziție concentrată de ingrediente active (și concentrația lor este mult mai mare decât într-o cremă) pentru rezolvarea unei probleme specifice. Adâncimea de penetrare a serului este mai mare decât cea a cremei. Totuși, asta nu înseamnă deloc că unul îl înlocuiește pe celălalt. După utilizarea serului, este necesar să aplicați crema pentru a fixa și, parcă, a sigila ingredientele active în piele. Serul are o astfel de formula incat se absoarbe aproape instantaneu si arata rezultate. Uriașul avantaj al serului este că mărește eficacitatea altor produse. Unele seruri pregătesc pielea pentru proceduri cosmetice, le prelungesc efectul și accelerează procesul de reabilitare. În plus, serurile funcționează bine în perechi, precum cele hidratante și antioxidante. Pot si chiar i se recomanda a fi stratificate unul peste altul, pana la 3 seruri in acelasi timp. Principalul lucru atunci când alegeți un ser este starea pielii de care trebuie tratată: deshidratare, pigmentare, acnee, pori dilatați.

În sistemul de utilizare a produselor coreene de îngrijire a pielii feței, este important să urmați secvența aplicării lor.
Acordați o atenție specială etapei de curățare a pielii. Aplicați toner imediat după aceea pentru a compensa pierderea de umiditate. Acum este momentul pentru esențe și seruri care vizează combaterea problemelor. Acestea pătrund adânc în straturile profunde ale pielii și devin o legătură între toner și cremă, sporindu-le efectul.

Cuponul a fost folosit cu succes! Cumparaturi fericite!