Spume/geluri pentru curățare

Filtrează după
Brand
Preț (MDL)
Tipul pielii
Produse:0
Sortează
Sortează după:
Sortează:
Produse: 122
ROUND LAB Spumă de curățare Mugwort, 150 ml 245 MDL 255 MDL ROUND LAB Spumă de curățare Mugwort, 150 ml +7 puncte
JayJun Scrub-spumă pentru față PHAming, 100 gr 172 MDL 179 MDL JayJun Scrub-spumă pentru față PHAming, 100 gr +5 puncte

Spume și geluri pentru spălarea feței

Curățarea minuțioasă și blândă este un pas esențial în rutina zilnică de îngrijire a pielii. Dacă utilizați protecție solară, fond de ten, atunci o spumă sau un gel va fi al doilea pas în curățare după uleiul hidrofil. Dacă nu folosiți texturi dense, atunci spuma pentru spălare vă va fi suficientă. Spuma/gelul indeparteaza reziduurile de ulei hidrofil impreuna cu impuritatile, sebumul, reziduurile de machiaj si astfel pregateste pielea pentru etapele ulterioare de ingrijire.
Deci care cosmetic este mai bun: spumă sau gel? Nu există un răspuns cert. Alegerea produsului depinde de tipul și starea pielii, de preferințele individuale și de alți factori.
Gelul are o consistență destul de densă și groasă, uneori există particule abrazive în compoziție, care dau un efect de exfoliere.
După ce s-a stors din tub, spuma este spumă în mâini, rezultând o spumă groasă și luxuriantă. Spumele pot avea și un efect exfoliant, dar acest lucru se realizează datorită acizilor din compoziție.
Deci, principalele criterii de selecție a fondurilor sunt tipul și starea pielii.
Pentru proprietarii de ten gras și cu probleme, este mai potrivit un gel, care va curăța în profunzime, va avea un efect matuitor, antiinflamator, va strânge porii și va elimina imperfecțiunile. Pielea uscată și sensibilă necesită o curățare blândă și delicată. Spumele care conțin ingrediente hidratante și hipoalergenice sunt cele mai potrivite în acest scop.
Normal și combinat. Există opțiuni din care să alegeți. Ar trebui să fie ghidat de starea pielii, care depinde în mare măsură de perioada anului. În timpul iernii, frigul, vântul și aerul uscat din interior sunt mai susceptibile de a provoca uscăciune, iritare și descuamare. Spumele delicate sunt o opțiune bună pentru curățare în această perioadă a anului. Vara, când pielea este mai predispusă la formarea uleioasă și a acneei, este mai bine să folosiți un gel cu o concentrație mai mare de substanțe active.