Spume/geluri pentru curățare

Produse: 117
Filtrează după:
Pret(lei)
Branduri
A'pieu
AXIS-Y
Cell Fusion C
COSRX
Coxir
Dear, Klairs
Derma Factory
DERMA MAISON
Dr. Jart+
Etude House
Eunyul
Frudia
Holika Holika
It's Skin
Jay Jun
L.O.C.K. Color
Masil
May Island
MEDIPEEL
Missha
Purito SEOUL
ROUND LAB
Secret Key
SKIN1004
SNP
SOME BY MI
the SAEM
Village 11 Factory
Tipul pielii
Grasă/problematică
Ten matur
Pielea normală
Toate tipurile de piele
Piele combinată
Pigmentare
Piele sensibilă
Cuperoză
Piele uscată

Spume și geluri pentru spălarea feței

Curățarea minuțioasă și blândă este un pas esențial în rutina zilnică de îngrijire a pielii. Dacă utilizați protecție solară, fond de ten, atunci o spumă sau un gel va fi al doilea pas în curățare după uleiul hidrofil. Dacă nu folosiți texturi dense, atunci spuma pentru spălare vă va fi suficientă. Spuma/gelul indeparteaza reziduurile de ulei hidrofil impreuna cu impuritatile, sebumul, reziduurile de machiaj si astfel pregateste pielea pentru etapele ulterioare de ingrijire.
Deci care cosmetic este mai bun: spumă sau gel? Nu există un răspuns cert. Alegerea produsului depinde de tipul și starea pielii, de preferințele individuale și de alți factori.
Gelul are o consistență destul de densă și groasă, uneori există particule abrazive în compoziție, care dau un efect de exfoliere.
După ce s-a stors din tub, spuma este spumă în mâini, rezultând o spumă groasă și luxuriantă. Spumele pot avea și un efect exfoliant, dar acest lucru se realizează datorită acizilor din compoziție.
Deci, principalele criterii de selecție a fondurilor sunt tipul și starea pielii.
Pentru proprietarii de ten gras și cu probleme, este mai potrivit un gel, care va curăța în profunzime, va avea un efect matuitor, antiinflamator, va strânge porii și va elimina imperfecțiunile. Pielea uscată și sensibilă necesită o curățare blândă și delicată. Spumele care conțin ingrediente hidratante și hipoalergenice sunt cele mai potrivite în acest scop.
Normal și combinat. Există opțiuni din care să alegeți. Ar trebui să fie ghidat de starea pielii, care depinde în mare măsură de perioada anului. În timpul iernii, frigul, vântul și aerul uscat din interior sunt mai susceptibile de a provoca uscăciune, iritare și descuamare. Spumele delicate sunt o opțiune bună pentru curățare în această perioadă a anului. Vara, când pielea este mai predispusă la formarea uleioasă și a acneei, este mai bine să folosiți un gel cu o concentrație mai mare de substanțe active.

Cuponul a fost folosit cu succes! Cumparaturi fericite!