Ulei pentru îngrijirea feței

Pentru mulți, uleiul este asociat mai degrabă cu un masaj corporal decât cu hidratarea sau curățarea feței. Cu toate acestea, uleiurile coreene sunt foarte populare și își au un loc important în sistemul de îngrijire a pielii feței. Sunt bine absorbite, curăță, hidratează, îmbunătățesc circulația sângelui și reglează glandele sebacee. Uleiurile pot fi împărțite în uleiuri de bază și uleiuri esențiale. Uleiurile de Baza formează baza pentru multe produse cosmetice. Acestea sunt obținute din semințe ale plantelor, deoarece sunt cele mai bogate în grăsimi. Uleiurile esențiale sunt obținute dintr-o parte specifică a plantei. Proprietățile uleiurilor esențiale din diferite părți ale aceleiași plante vor diferi. Sunt destul de concentrate, conțin multe substanțe active și sunt adăugate la produse cosmetice numai sub formă diluată.
Pentru selectarea și utilizarea corectă a uleiurilor pentru față coreene, contactați consultanții rețelei de magazine My Skin din Chișinău.

Produse: 7
Filtrează după:
Pret(lei)
Branduri
A'pieu
Benton
CosRX
Coxir
Dr. Jart+
Elisha Coy
Elizavecca
Esfolio
Etude House
It's Skin
Jay Jun
May Island
Medi-Peel
Missha
Nacific
Purito
Secret Key
SNP
Some By Mi
The Saem
Tosowoong
Trimay
Village 11 Factory
Welcos

Uleiurile faciale coreene continuă să câștige popularitate pentru versatilitatea lor. Mirosul plăcut al ingredientelor naturale calmează și face tratamentul special. Uleiul poate fi fie o alternativă la un alt produs, fie un supliment. Este potrivit pentru orice tip de piele, pătrunde în straturile mai adânci ale pielii decât o cremă, astfel încât efectul poate fi văzut mult mai devreme. Puteți încerca să începeți cu un ulei hidrofil pentru curățarea pielii. Pe lângă curățare, are un efect complex asupra pielii: înmoaie, hrănește și hidratează.
Puteți cumpăra uleiuri coreene pentru îngrijirea pielii feței în magazinele My Skin din Chișinău sau pe site-ul nostru myskin.md