Village 11 Factory - Simte puterea componentelor naturale

Publicat:

De la ambalaje reciclabile la ingrediente organice, industria beauty trebuie să țină pasul cu schimbările majore în ceea ce privește problemele de mediu. Village 11 Factory® a adoptat conceptul de Clean Beauty și vine să ne ofere 3 game inovative pentru îngrijirea tenului - Hydro Boost, Active Clean și Miracle Youth.

Natura și știința

Village 11™ Complex - un nou ingredient prezent exclusiv în fiecare produs Village 11 Factory®. Este o combinație unică de 11 ingrediente active și extracte de plante, selectate cu meticulozitate din diferite locații din lume.
Acest complex patentat este rezultatul al unei adevărate sinergie dintre natură și știință, creat atât pentru rezolvarea unor probleme specifice ale tenului, cât și pentru restabilirea sănătății naturale a pielii, doar cu extracte de înaltă calitate.

Toate produsele Village 11 Factory ® sunt testate dermatologic, sunt sigure pentru orice tip de piele și NU conțin ingrediente dăunătoare.

Calea către sustenabilitate

Village 11 Factory® este un brand de produse cosmetice ecologic responsabil, care și-a propus să-și minimizeze impactul asupra mediului. De la ingredientele utilizate natural superioare, până la utilizarea ambalajelor complet reciclabile.

Iată ce soluțiile a întreprins Village 11 Factory® în ultimele sale game de produse în calea către sustenabilitate:

1. Peste 76% dintre ingredientele de origine naturală din compoziția produselor urmează conceptul Clean Beauty;

2. Toate ambalajele din hârtie Village 11 Factory® conțin 15% reziduuri agricole ca materie primă, facilitând reciclarea și biodegradarea acestora;

3. Cutiile de ambalare sunt fabricate în instalații care utilizează energie hidroelectrică verde, reducând astfel amprenta de carbon;

4. Pentru a reduce utilizarea plasticului, care se prelucrează din combustibili fosili și produc efecte dăunătoare masive asupra mediului, toate recipientele produselor sunt fabricate din PCR în măsură de 30% și recipientele tub - 50% material PCR.
PCR înseamnă material reciclat post-consum (sau rășină) și se referă la materiale PET, PP sau HDPE, care au un grad sporit de reciclare și sunt folosit ca materie primă pentru producerea ambalajelor noi;

5. S-a renunțat la descrierea detaliată a produselor pe ambalaj pentru a reduce consumul de cerneală. În schimb, a fost adăugat un QR cod, la scanarea căruia se deschide toată informația necesară.

Village 11 Factory® lucrează în mod constant să-și îmbunătățească angajamentul de sustenabilitate pentru a obține formule 100% naturale și ambalaje ecologice.

Seriile inovatoare de la Village 11 Factory

Seria Hydro Boost - concepută special pentru pielea uscată

Produsele de îngrijire din această gamă hidratează profund pielea, calmează și ameliorează uscăciunea, oferind tenului un aspect sănătos, luminos și echilibrat.

Seria Miracle Youth - pentru tenul tern și matur

O linie de îngrijire a pielii concepută pentru a îmbunătăți fermitatea și a uniformiza textura pielii. Retinolul din componență stimulează regenerarea celulară, reduce aspectul liniilor fine și a ridurilor, micșorează porii dilatați și fac pielea mai fermă, cu un aspect tânăr și radiant.

Seria Active Clean - pentru tenul mixt sau gras, predispus la acnee

Produse de îngrijire destinate să rezolve problemele pielii precum textura neuniformă, porii înfundați și excesul de sebum. Acizii AHA din componență exfoliază ușor suprafața pielii, îndepărtează celulele moarte și nivelează textura pielii, în timp ce acizii BHA controlează excesul de ulei și sebum și favorizează curățarea porilor în profunzime.

Cuponul a fost folosit cu succes! Cumparaturi fericite!