În ultimul articol, ne-am aprofundat în studiul vitaminei C https://myskin.md/vitamina-c-cui-cand-pentru-ce și acum veți găsi o prezentare generală a celor mai populare seruri cu un conținut ridicat de vitamine C. Cred că acum puteți deja să alegeți produsul potrivit pentru dvs. din această categorie.

Să începem cu produsul cu cel mai mare conținut de vitamina C și cea mai scurtă compoziție (identitate distinctă a mărcii): By Wishtrend și serul său cu vitamina C, care este de 21,5%! La fel cum marca Chanel are cel mai vândut parfum Chanel No. 5, la fel și marca By Wishtrend are serul pentru față Chanel No. 5, Pure Vitamin C 21,5% Advanced Serum.

By Wishtrend Pure Vitamin C 21,5% Advanced Serum este un ser foarte concentrat bazat pe 70% apă de cătină și 21,5% vitamina C pură într-o formă acidă și, prin urmare, maxim eficientă. Produsul are un efect pronunțat de iluminare, ajutând la eliminarea pigmentării și post-acneei, îmbunătățește elasticitatea și fermitatea pielii, restabilește nivelul optim de umiditate. Și ceea ce este foarte important, nu provoacă iritații ale pielii.

70% apă de cătină, pe baza căreia a fost creat produsul, calmează, ameliorează inflamația, ajută la lupta împotriva uscăciunii și a descuamării. Întărește bariera lipidică a epidermei și protejează împotriva efectelor negative ale mediului. Hidratarea este îmbunătățită de acidul hialuronic și extractul din semințe de cassia, în timp ce pantenolul și alantoina au un efect cicatrizant, antiinflamator și hidratant.

Some By Mi prezintă Galactomyces Pure Vitamin C Glow Serum, care conține 3% vitamina C și este fortificat cu Galactomyces (75%), care este un ingredient anti-îmbătrânire foarte eficient; elimină strălucirea uleioasă, iritația, roșeața, inflamația; iluminează pigmentarea, îndepărtează uscăciunea și descuamarea, îmbunătățește elasticitatea și datorită lui serul conferă pielii celebrul efect coreean „chok-chok” - efectul strălucirii umede. Și ca parte din compoziția serului- astaxantina, cel mai puternic antioxidant în acest moment, în lume este numit „superantioxidant”, „regele antioxidanților” și „antioxidantul Nr. 1”.

Al treilea pe lista noastră este fiola concentrată pentru corectarea petelor de la Missha Vita C Plus Spot Correcting Concentrate Ampoule.

Fiola pentru aplicare locală pe petele de vârsta și post-acnee uniformizează tonul feței, iluminează, hidratează, favorizează regenerarea celulară. Ceramidele din compoziție „se încorporează” în bariera hidrolipidă și îi refac structura integrală, eliminând riscul potențial de iritare a pielii cu o concentrație mare de vitamina C.

Și acesta este o rudă apropiată și un asistent al produsului anterior: fiola-ser (foarte concentrat) de la Missha Vita C Plus Spot Correcting and Ferming Ampoule cu o concentrație de vitamina C 10%.

Serul-fiolă hrănește și întărește pielea în profunzime, reduce nivelul de inflamație, promovează regenerarea. Produsul protejează pielea de modificările premature legate de vârstă la nivel intracelular, regenerează țesuturile deteriorate, netezește ridurile, încetinește procesul de îmbătrânire și întărește pielea. Produsul are la bază tehnologia lipozomală, care folosește lipozomii ca „recipiente de transport”, ceea ce contribuie la pătrunderea maximă a componentelor benefice în straturile mai profunde ale pielii și la cea mai bună absorbție a acestora. Și acest produs poate fi folosit peste serul-fiolă concentrat Vita C Plus Spot Correcting Concentrate Ampoule de la Missha pentru corectarea petelor și pentru a crește eficacitatea îngrijirii.

Renumitul brand PURITO prezintă un ser cu vitamina C foarte concentrat la o concentrație de 5% - PURITO Pure Vitamin C Serum.

Este conceput pentru un ten sănătos și o piele strălucitoare. Componentele active ale serului au o activitate anti-îmbătrânire ridicată. Acesta ajută la reducerea profunzimii ridurilor și la prevenirea apariției acestora, la creșterea elasticității pielii, la întărirea vaselor de sânge și la strângerea ovalului feței. Produsul este format din ingrediente naturale 99%, are un grad de siguranță de 1 și 2 niveluri EWG. Compoziția echilibrată a serului îl face sigur de utilizat pentru toate tipurile de piele.

Și un alt ser hipoalergenic eficient care se potrivește chiar și pielii super-sensibile de la marca Dear, Klairs- Freshly Juiced Vitamin Drop.

Serul puternic antioxidant cu vitamina C (5%) conferă pielii strălucire, reduce pigmentarea și post-acneea, favorizează întinerirea și încetinește apariția semnelor de îmbătrânire a pielii, regenerează, îmbunătățește microrelieful pielii, netezind-o. Complexul de peptide mărește fermitatea și elasticitatea pielii și are un efect de întinerire. Cantitate mare de extracte de plante din compoziție au un efect general de vindecare și întărire.

Atenţie! Dacă abia începeți să introduceți vitamina C în rutina de îngrijire a pielii, prima aplicare a serului poate provoca ușoare mâncărimi și ușoare furnicături. Aceasta este o reacție normală la acest activ, care va trece în 3-4 zile. După aceea, pielea se adaptează la componentă și produsul nu va provoca o reacție similară.

Acum alegerea este a ta.

Strălucește cu vitamina C și My Skin, expert în frumusețe Tatiana Goncearuc.