Acid hialuronic

Produse: 396
Filtrează după:
Pret(lei)
Branduri
A'pieu
AXIS-Y
BEAUTYDRUGS
Bodiance
By Wishtrend
CommonLabs
Cosrx
Coxir
Dear, Klairs
Derma:B
Derma Factory
Dr. Jart+
Enough
Elizavecca
Etude House
Eunyul
Frankly
Frudia
Holika Holika
It's Skin
Jay Jun
JMsolution
Lindsay
May Island
Medi-Peel
Missha
Purito
Realigin
Rom&nd
ROUND LAB
Secret Key
SNP
Some By Mi
SKIN1004
Skinfood
the SAEM
Village 11 Factory

Cosmetice pentru îngrijirea feței cu acid hialuronic

Hidratarea este importantă pentru orice piele de orice vârstă, așa că nu trebuie să așteptați să apară primele modificări legate de vârstă, dar merită să introduceți prealabil în îngrijire produse cu acid hialuronic, deoarece după 25 de ani, propriile noastre rezerve de acid hialuronic încep să scadă treptat, acesta se produce din ce în ce mai lent.
Acidul hialuronic este o polizaharidă care se găsește în fiecare organism viu, o substanță cu proprietăți excelente de hidratare. Secretul său este că atrage și captează o cantitate mare de lichid - o moleculă de acid hialuronic poate conține până la 1000 de molecule de apă. Ajuns la suprafata epidermei, formeaza o pelicula care previne evaporarea umiditatii și in același timp protejeaza împotriva factorilor agresivi de mediu, favorizeaza sinteza de colagen si elastină, uniformizează tonusul, tenul bun și elasticitatea pielii.
În ciuda faptului că acidul hialuronic este considerat o componentă hipoalergenică, există cazuri de intoleranță individuală.

Compoziția produselor cosmetice coreene, care includ acid hialuronic, este echilibrată cu alte componente pentru un tip individual de piele. Magazinul  de produse cosmetice coreene My Skin din Chișinău vă va ajuta să alegeți produsul care se potrivește cerințelor dumneavoastră. Puteți cumpăra cremă cu Aloe Vera cu complex de acid hialuronic de la My Skin.
Citiți cu atenție instrucțiunile: există nuanțe în utilizarea acidului hialuronic.

Cuponul a fost folosit cu succes! Cumparaturi fericite!