Cosmetice pentru îngrijirea feței cu acid hialuronic

Una dintre descoperirile în cosmetologie la sfârșitul secolului al XX-lea a fost descoperirea proprietăților acidului hialuronic, care este perceput în mod miraculos de către corpul uman. Molecula sa este uneori comparată cu un burete mic care colectează apă pentru a hidrata pielea și țesuturile. Eficacitatea utilizării acidului hialuronic în programul de îngrijire a pielii anti – îmbătrânire a fost dovedită: ridurile sunt reduse în mod vizibil, elasticitatea pielii este crescută, matitatea și iritarea pielii sunt ameliorate.
Pe piața produselor cosmetice din Moldova, produsele coreene cu acid hialuronic pot fi achiziționate în magazinul online myskin.md creme pentru ochi și patch-uri de hidrogel, seruri de acid hialuronic măști pentru față cu alginat.

Produse: 217
Filtrează după:
Pret(lei)
Branduri
A'pieu
Benton
CosRX
Coxir
Dr. Jart+
Elisha Coy
Elizavecca
Esfolio
Etude House
It's Skin
Jay Jun
Lindsay
May Island
Medi-Peel
Missha
Nacific
Purito
Secret Key
SNP
Some By Mi
The Saem
Tosowoong
Trimay
Village 11 Factory
Welcos

Compoziția produselor cosmetice coreene, care includ acid hialuronic, este echilibrată cu alte componente pentru un tip individual de piele. Magazinul  de produse cosmetice coreene My Skin din Chișinău vă va ajuta să alegeți produsul care se potrivește cerințelor dumneavoastră. Puteți cumpăra cremă cu Aloe Vera cu complex de acid hialuronic de la My Skin.
Citiți cu atenție instrucțiunile: există nuanțe în utilizarea acidului hialuronic.