Acizi în produse cosmetice pentru îngrijirea pielii feței

Cuvântul acid oferă o senzație de durere, dar nu și în cosmetică. Acizii din produse cosmetice sunt folosiți nu numai pe scară largă, dar pretutindeni. La urma urmei, acidul este o soluție pentru curățire intensivă și solvent bine – cunoscut. Știm deja de unde în Moldova să cumpărăm creme și seruri cu acid hialuronic, atât de necesare în îngrijirea pielii. Arma puternică a acizilor este curățarea, regenerarea și deschiderea căilor pentru hidratarea pielii.
Cosmeticele coreene folosesc acidul ascorbic sau vitamina C ca antioxidant; acid linoleic în uleiurile de maracuia, cătină și primulă; acid salicilic în spumele, tonerele și cremele de curățare pentru acnee și inflamații. AHA acizi – de fructe, - exfoliante, stimulând restaurarea elasticității pielii.

Produse: 91
Filtrează după:
Pret(lei)
Branduri
A'pieu
Benton
CosRX
Coxir
Dr. Jart+
Elisha Coy
Elizavecca
Esfolio
Etude House
It's Skin
Jay Jun
Lindsay
May Island
Medi-Peel
Missha
Nacific
Purito
Secret Key
SNP
Some By Mi
The Saem
Tosowoong
Trimay
Village 11 Factory
Welcos

Vă recomandăm să comandați online în magazinul de produse cosmetice coreene myskin.md o linie de produse de îngrijire care conțin acizi și colagen, concentrându-se pe tipul individual de piele și nevoile sale. Aveți grijă la alegerea produselor cosmetice cu acid - consultați un manager în magazinul My Skin sau puneți o întrebare pe myskin.md din Moldova. Acordați atenție concentrației de acid din produsul selectat, indicată în instrucțiunile de utilizare.
Și cel mai important, atunci când cumpărați produse cosmetice cu conținut acid, vă recomandăm să cumpărați crema de protecție solară cu factor SPF de cel puțin 15%, acest lucru este deosebit de important pentru cei cu pielea sensibilă.