Acizi

Produse: 85
Filtrează după:
Pret(lei)
Branduri
A'pieu
AXIS-Y
BEAUTYDRUGS
Bodiance
By Wishtrend
CommonLabs
COSRX
Coxir
Dear, Klairs
Derma:B
Derma Factory
Dr. Jart+
Enough
Elizavecca
Etude House
Eunyul
Frankly
Frudia
Holika Holika
It's Skin
Jay Jun
JMsolution
LINDSAY
May Island
MEDIPEEL
Missha
PURITO
Realigin
ROUND LAB
Secret Key
SNP
Some By Mi
SKIN1004
SKINFOOD
the SAEM
Village 11 Factory

Acizi în produse cosmetice pentru îngrijirea pielii feței

Cel mai mare grup de acizi folosiți în cosmetică sunt AHA și BHA.
Acizi AHA - aceștia sunt alfa-hidroxiacizii care au primit denumirea generală de fructe, deoarece se găseau inițial în fructe: glicolice, lactice, malice, citrice, migdale. Acizii AHA promovează exfolierea stratului de suprafață, au efect hidratant, au efect antiinflamator și antioxidant asupra pielii și stimulează sinteza de colagen.
Acidul salicilic aparține BHA - beta-hidroxiacizi. Este solubil în grăsimi, ceea ce înseamnă că poate pătrunde și curăța cu ușurință porii, poate dizolva punctele negre, are un efect antiinflamator, ajută la prevenirea înfundarii porilor și, bineînțeles, exfoliază pielea. Acidul salicilic este cel mai adesea recomandat persoanelor cu ten gras predispus la acnee.
Acizii PHA (polihidroxiacizi) sunt o generație relativ nouă de acizi. Acizii PHA sunt foarte asemănători cu acizii AHA, dar au acțiune mult mai blândă și sunt de obicei recomandați posesorilor de piele sensibilă și reactivă, deoarece datorită dimensiunii mari a moleculei, pătrund în piele mai lent și nu provoacă iritații și inflamații.
Nu se recomandă în îngrijire combinarea acidului cu vitamina C, retinolul , pentru a nu provoca o creștere a sensibilității pielii. Acizii AHA trebuie utilizați cu prudență pe pielea uscată și matură; acidul BHA este contraindicat în timpul sarcinii. De asemenea, nu combina produsele cu peptide si acizi intr-un singur tratament si nu uita de protectia solara!

Vă recomandăm să comandați online în magazinul de produse cosmetice coreene myskin.md o linie de produse de îngrijire care conțin acizi și colagen, concentrându-se pe tipul individual de piele și nevoile sale. Aveți grijă la alegerea produselor cosmetice cu acid - consultați un manager în magazinul My Skin sau puneți o întrebare pe myskin.md din Moldova. Acordați atenție concentrației de acid din produsul selectat, indicată în instrucțiunile de utilizare.
Și cel mai important, atunci când cumpărați produse cosmetice cu conținut acid, vă recomandăm să cumpărați crema de protecție solară cu factor SPF de cel puțin 15%, acest lucru este deosebit de important pentru cei cu pielea sensibilă.

Cuponul a fost folosit cu succes! Cumparaturi fericite!