MEDI-PEEL Patch-uri hidrogel cu peptide cu efect uniformizant, 60 buc

Patch-urile iluminante cu peptide Medi-Peel Hyaluron Dark Benone Peptide 9 Ampoule Eye Patc au ca scop combaterea activă a cearcănelor și edemelor, luminează ușor și reîmprospătează. Au un efect de inalbire și ajută la reducerea severității petelor de vârstă. Complexul de peptide are un efect de întinerire, ajută la netezirea ridurilor. Patch-urile sunt multifuncționale, potrivite pentru utilizare în zona din jurul ochilor, în zona sprâncenelor și a pliurilor nazolabiale.

Stoc: Este Nu este
Producator: Medi-Peel
Cod produs: 343655
353 MDL
Adauga in cos
Adaugă la favorite Добавлено в избранное

Continut:

  • Pulberea de perle are un efect anti-îmbătrânire excelent și luminează ușor, îndepărtând cearcănele de sub ochi și scăpând de pigmentarea nedorită.
  • Pulberea de diamant ajută la întărirea turgorului pielii și la menținerea elasticității acesteia, promovează reînnoirea celulelor epidermice, luminează ușor și redă o strălucire sănătoasă.
  • Tocoferolul protejează pielea de efectele negative ale factorilor externi, previne oxidarea lipidelor nesaturate. Hrănește intens pielea cu vitamine. Capabil să pătrundă în straturile profunde ale pielii, unde este hidrolizată în vitamina E.
  • Complexul de peptide mareste fermitatea și elasticitatea pielii, accelerează producția organismului de propriile fibre de colagen și elastină. Reduce adâncimea ridurilor și previne imbatrinirea pielii.
  • Acidul hialuronic pătrunde în straturile profunde ale pielii și umple celulele cu umiditatea necesară. Întărește pielea și îmbunătățește elasticitatea pielii, prevenind apariția timpurie a ridurilor. Umple lipsa de umiditate și elimină deshidratarea pielii.
  • Alantoina înmoaie, hidratează intens pielea, ajută la îngustarea porilor și normalizează producția de sebum, are proprietăți antiinflamatorii și calmează pielea iritată.

Cosmeticele cu peptide nu sunt recomandate pentru utilizare în timpul sarcinii și alăptării.

Mod de aplicare: aplicați patch-urile pe zona dorită pe pielea curata și hidratată anterior. După 20-30 de minute, îndepărtați și masați esența rămasă in piele.

Fabricat în Coreea!

reviews

Recenzii ale clienților

Adaugă o recenzie