Cremă Anti Age

Când vine vorba de crema anti-îmbătrânire pentru îngrijirea pielii, multe fete / femei cu vârsta sub 30 de ani nici măcar nu se uită la recomandările indicate pe ambalaj. Nu este înțelept să ignori aceste recomandări. Îngrijirea pielii feței cu produse create pentru o anumită etapă a vârstei poate fi începută de la vârsta de 14 ani. Prin urmare, atunci când alegeți mijloace și formule, atrageți atenția la capacitățile pielii care apar cu o anumită vârstă.

Până la vârsta de 30 de ani, folosim produse pe bază de antioxidanți și nu uităm să procuram cremele SPF cu doza potrivită. 30+ - consolidăm această protecție. 35+ - adăugați produse de colagen și acid hialuronic. După 40 de ani acordăm atenție cremelor cu efect anti-îmbătrânire și lifting cu peptide, retinol și ramnoză. 50+ timp pentru hidratare puternică, nutriție și protecție SPF.

Produse: 80
Filtrează după:
Pret(lei)
Branduri
A'pieu
Benton
CosRX
Coxir
Dr. Jart+
Elisha Coy
Elizavecca
Esfolio
Etude House
It's Skin
Jay Jun
May Island
Medi-Peel
Missha
Nacific
Purito
Secret Key
SNP
Some By Mi
The Saem
Tosowoong
Trimay
Village 11 Factory
Welcos

Linia de creme coreene anti-îmbătrânire prezentată în magazinul online mayskin.md are o gamă largă de aplicații. Sunt ideale pentru ten după vârsta de 30 de ani sau mai mult. Rezultatul nu întârzie să apară. Deja după primele aplicații, pielea recâștigă o culoare sănătoasă, ridurile mimice sunt netezite, exfolierea și acneea dispar, tenul se nivelează.

În magazinele My Skin din Moldova, puteți cumpăra produse cosmetice originale din Coreea de peste 30 de mărci.