Cremă hidratantă

Produse: 130
Filtrează după:
Pret(lei)
Branduri
A'pieu
COSRX
Coxir
Dr. Jart+
Elizavecca
Etude House
It's Skin
Jay Jun
May Island
MEDI-PEEL
Missha
Nacific
PURITO
Secret Key
SNP
Some By Mi
the SAEM
Village 11 Factory
Welcos
Virsta
Peste 45 ani
35-45 ani
25-35 ani
Pina la 25 ani
Tipul pielii
Cuperoza
Piele uscata
Piele sensibila
Grasă/Problematică
Pigmentare

Cremă hidratantă pentru față

Hidratarea este o procedură de bază pentru toate vârstele și tipurile de piele. Toate componentele utile din cosmetice sunt asimilate corect numai atunci când există un conținut suficient de apă în țesuturi, care este un participant indispensabil în metabolism.
Nu vă spălați fața cu apă fierbinte, deoarece distruge bariera lipidică protectoare a pielii.
Utilizați tonerul pe spălarea feței; acesta va restabili echilibrul care este perturbat în timpul curățării. Alege creme hidratante și seruri pentru tipul tău de piele. Folosește măști de noapte care îți vor regenera intens pielea în timp ce dormi. Bea multă apă pe tot parcursul zilei.

Cremele hidratante coreene hidratează, ameliorează pungile de sub ochi, hrănesc, uniformizează tonul, fac pielea proaspătă, odihnită și strălucitoare. Componentele din care se produc cremele hidratante coreene combate iritarea și inflamația, acționează pentru a restabili pielea sănătoasă și a normaliza procesele metabolice.

Puteți cumpăra creme hidratante la prețuri competitive chiar acum magazinul online myskin.md cu o livrare rapidă, în toată țara.

Cuponul a fost folosit cu succes! Cumparaturi fericite!