DR+ BANGGIWON Set de paste de dinți Sensidental Original, 3 ea*150 gr

Pasta îngrijește eficient gingiile, ajută la curățarea dinților de placa bacteriană, îmbunătățește starea mucoasei bucale și protejează în mod fiabil pe tot parcursul zilei, prevenind inflamația gingiilor. 

Stoc: Este Nu este
Producator: DR+ BANGGIWON
Cod produs: 9641086
328 MDL 345 MDL
Adauga in cos
Adaugă la favorite Добавлено в избранное

Vă recomandăm să achiziționați setul de paste de dinți, de la DR+ BANGGIWON în magazinele My skin din Chișinău sau cu livrare în Moldova.

Sigură pentru toți membrii familiei, pasta de dinți DR+ BANGGIWON Sensidental Toothpaste Original conține nitrat de potasiu - o componentă specială a pastelor de dinți pentru dinții sensibili, care nu este inclusă în diversitatea pastelor de dinți obișnuite. Pătrunzând prin canaliculele dentinare, reduce hipersensibilitatea și durerea dinților, elimină disconfortul, eliminând reacțiile dinților la cald sau frig. Pasta mai conține hidroxiapatită, care formează o peliculă protectoare pe dinți și monofluorofosfat de sodiu pentru prevenirea cariilor.

Pasta îngrijește eficient gingiile, ajută la curățarea dinților de placa bacteriană, îmbunătățește starea mucoasei bucale și protejează în mod fiabil pe tot parcursul zilei, prevenind inflamația gingiilor. Are efect calmant și antiinflamator, reduce sensibilitatea și sângerarea gingiilor și are un efect antibacterian și antiinflamator intens. Conținut de fluor: 1000 ppm. Aromă de mentă. Aprobat de Administrația Coreeană pentru Alimente și Medicamente.

Potrivit pentru adulți și copii.

Mod de utilizare: Aplicați cantitatea necesară de pastă pe periuța de dinți și periați-vă dinții.

Compoziție:

Potassium Nitrate, Cetylpyridinium Chloride, Sodium Monofluorophosphate, Sorbitol, Xylitol, Glucosyl Stevioside, Potassium Acesulfame, Hydrated Silica, Cellulose Gum, Sodium Cocoyl Glutamate, Lauramidopropyl Betaine, Sodium Citrate, Hydroxyapatite, Titanium Dioxide, Menthol, Camellia Sinensis Leaf Extract, Calendula Officinalis Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Extract, Salvia Officinalis (Sage) Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Extract, Flavor, Water.

Fabricat în Coreea!

same

Produse similare

reviews

Recenzii ale clienților

Adaugă o recenzie
Cuponul a fost folosit cu succes! Cumparaturi fericite!