După destinație

Produse: 1062
Filtrează după:
Pret(lei)
Branduri
A'pieu
AXIS-Y
BEAUTYDRUGS
By Wishtrend
Cell Fusion C
CommonLabs
COSRX
Coxir
Dear, Klairs
Derma Factory
DERMA MAISON
Dr. Jart+
Enough
Elizavecca
Etude House
Eunyul
Frankly
Frudia
Holika Holika
It's Skin
Jay Jun
JMsolution
LINDSAY
L.O.C.K. Color
Masil
May Island
MEDIPEEL
Missha
Purito SEOUL
ROUND LAB
Secret Key
SKIN1004
SNP
SOME BY MI
Suiskin
the SAEM
TOSOWOONG
Village 11 Factory
Welcos
Categorie
Сurățarea și îngustarea porilor
Pigmentare
Acnee și inflamații
Anti-îmbătrânire
Cuperoză
Uscăciunea și descuamărea

Îngrijire specială pentru pielea cu probleme

În linia de produse cosmetice de îngrijire specială din magazinul online myskin.md din Moldova, puteți alege și comanda un remediu pentru acnee și inflamații, împotriva pigmentării, puteți alege compoziții pentru curățarea și îngustarea porilor și cuperozei, împotriva uscăciunii și descuamării, pentru protecția solară și utilizarea competentă a cremelor BB și CC cu SPF.
În plus față de caracteristicile individuale ale tipului de piele, există probleme asociate cu modul și locul de viață, cu influențe climatice sezoniere asupra pielii, cu modificări constante legate de vârstă de la pielea tânără la îmbătrânire. Industria produselor cosmetice se îndreaptă cu încredere spre dezvoltarea celor mai noi soluții ai problemelor menționate iar industria coreeană a produselor cosmetice este cu un pas înainte.

Produsele de îngrijire cosmetică care, se diferențiază funcțional după destinația care și ea la rândul său poate fi împărțită în mai multe grupuri. Toate produsele cu destinație specială sunt prezentate în categoria „Îngrijire specială” în magazinele de produse cosmetice coreene My Skin din Chișinău și în magazinul online myskin.md din Moldova.
Alegând produsele pentru scopul propus, vă recomandăm să comandați patch-uri coreene pentru ochi, buze și față în magazinul online myskin.md

Cuponul a fost folosit cu succes! Cumparaturi fericite!