Mucina de melc în produsele cosmetice coreene

Mucina de melc din produsele cosmetice coreene deja nu mai este un produs exotic, dar nu a încetat să fie unic. Ca orice lucru ingenios, mucina melcului pentru cosmetologie a fost descoperită accidental și a provocat o furtună de reacții pozitive. Acesta este un depozit, o adevărată comoară în ceea ce privește conținutul de vitamine C, A, E și vitamine din grupa B. Mucina melcului conține colagen, chitosan, alantoină, acid glicolic și multe alte elemente care încântă doamnele care știu ce înseamnă rezultat ...
În Moldova, puteți comanda și cumpăra produse cosmetice cu mucină de melc la un preț avantajos în magazinul online myskin.md
Cel mai popular ingredient din produsele cosmetice coreene se găsește într-o varietate de geluri, seruri pentru față și măști. Este îmbogățit cu creme hidratante, îngrijitoare și regenerante, inclusiv creme cu protecție solară.

Produse: 72
Filtrează după:
Pret(lei)
Branduri
A'pieu
Benton
CosRX
Coxir
Dr. Jart+
Elisha Coy
Elizavecca
Esfolio
Etude House
It's Skin
Jay Jun
Lindsay
May Island
Medi-Peel
Missha
Nacific
Purito
Secret Key
SNP
Some By Mi
The Saem
Tosowoong
Trimay
Village 11 Factory
Welcos

Secretul de frumusețe și tinerețe al fetelor coreene este acum disponibil pentru piața europeană. Mucina de melc strânge și întinerește pielea, netezește ridurile datorită formulei sale concentrate și a texturii absorbabile lichide, ameliorează inflamația. Dacă doriți să vă simțiți încrezuți în sine și în protecția pielii dvs., vă recomandăm să cumpărați sau să comandați cosmetice coreene cu mucină de melc online în magazinul online myskin.md.
Acordați atenție liniei de produse de îngrijire a părului: în magazinul online myskin.md puteți cumpăra șampon pentru păr deteriorat cu mucină de melc.