Îngrijirea corectă a feței în perioada adolescenței

Publicat:

Întreaga lume caută răspunsuri la întrebarea cum să scapi de acnee, dar, din păcate, un astfel de remediu magic nu a fost încă inventat. Adolescența este o perioadă de schimbare, atât internă, cât și externă. O persoană care se maturizează nu schimbă doar caracterul și viziunea asupra lumii, ci și corpul în totalitate. Iar schimbările din organism sunt cele care afectează starea pielii, fiind ca o oglindă a ceea ce se întâmplă în interiorul nostru. Îngrijirea adecvată nu numai că poate elimina imperfecțiunile, dar uneori chiar poate preveni apariția lor. Deși produsele de îngrijire nu pot preveni complet apariția problemelor pe piele, ele pot reduce riscul de dezvoltare a proceselor inflamatorii, pot promova vindecarea rapidă a erupțiilor cutanate existente și pot îmbunătăți starea pielii în ansamblu.

Dragi părinți, nu ignorați inflamația de pe fața copilului dumneavoastră, nu întârziați discutarea acestui subiect: dacă copilul nu are timp să vorbească cu părinții săi, va vorbi cu prietenii sau bloggerii de top, iar aici rezultatul poate fi imprevizibil.

Prima și, poate, cea mai importantă regulă: în niciun caz nu strângeți singur acneea deoarece, în asemenea caz, pot rămâne cicatrici. Iar eliminarea cicatricilor va fi mult mai dificilă decât acneea, astfel unele urme ale luptei împotriva problemelor pielii vor rămâne pe viață.

Al doilea punct important este alimentația și somnul adecvat. Da, aceste recomandări i-au plictisit deja pe toată lumea, dar ele stau la baza fundațiilor.

Curățarea corectă, blândă și zilnică va ajuta la prevenirea problemelor sau la rezolvarea acestora. Curățarea este cel mai important pas. Curățarea regulată (de 2 ori pe zi!), temeinică și blândă cu spumă moale (nu săpun!) schimbă situația în bine.

Arborele de ceai este un antibiotic natural uimitor, iar MediPeel Dutch Tea Bubble Cleanser este delicatețea în sine.

Spumă terapeutică pentru spălare feței Madecassoside Cleansing Foam de la brand-ul Apieu ajută la combaterea inflamației, deoarece conține madecassoside - acesta este un extract special din Centella Asiatica, principala sa caracteristică este un efect pronunțat de vindecare și calmare.

Dacă un adolescent are pielea fără inflamație, atunci o spumă moale este suficientă. Dacă există inflamații și pete negre, atunci este foarte posibil să includeți ulei hidrofil în îngrijire.

Uleiul hidrofil Eyenlip Eggplant Pore Cleansing Oil cu efect antiinflamator pe baza de vinete pentru ten gras și problematic.

Cu o senzație de strângere după spălare (ce poate apărea atât pe pielea uscată, cât și pe cea grasă), un toner te va ajuta să faci față. Alegeți un toner de curățare sau hidratant cu extracte de plante liniștitoare.

SAEM Natural Daily Skin Clearing Toner este un toner de curățare și hidratare, care este ideal pentru pielea adolescentină sensibilă, grasă sau predispusă la acnee. Nu contine alcool.

Pentru o curățare mai profundă de mai multe ori pe săptămână, sunt potrivite măștile de argilă sau cărbune, peelingurile și scruburile. În cazul acneei, exfolierea mecanică este contraindicată (scrub-urile și peeling-urile). Aceasta este ceea ce „împrăștie” infecția pe față. Produsele cosmetice cu acizi se folosesc după consultarea unui cosmetician și în mod clar în legătură cu nevoile pielii.


Elizavecca Hell-Pore Vitamin Bright Turn Peeling Gel este un gel peeling care curăță în profunzime pielea feței. Exfoliază celulele moarte, eliberează porii, elimină toxinele, porii infundati și manifestările patogene.

Un adolescent de 15-16 ani cu senzație de strângere sau uscăciune poate achiziționa o cremă hidratantă ușoară. În alte cazuri, vă puteți limita la toner. Dar dacă este necesar, se poate folosi un ser antiinflamator.

Elizavecca Aqua Hyaluronic Acid Water Drop Cream este o cremă hidratantă ce are o textură ultra ușoară, cu acid hialuronic și niacinamidă, care hidratează intens, luminează și creează o barieră protectoare.

Crema revitalizanta pentru pielea cu probleme May Island 7 Days Secret Centella Cica Crema AHA / BHA / PHA cu 3 tipuri de acizi, extract de centella asiatica și tripeptid antiinflamator combate eficient inflamația, tratează acneea și previne apariția ei ulterioară.

În niciun caz nu ar trebui să aplicați crema pentru bebeluși pe fața unui adolescent. Compoziția unei astfel de creme conține lanolină și siliconi, care ajută la izolarea pielii bebelușului de scutec. Și o astfel de compoziție cu siguranță nu este potrivită pentru îngrijirea pielii faciale, deoarece porii se infunda și glandele sebacee își dezechilibrează funcția.

Problemele de piele ale adolescenților nu trebuie subestimate. Apariția acestora afectează stima de sine și starea psiho-emoțională a copilului. Prin urmare, acționați cat mai rapid posibil, cu dragoste, respect și grijă față de sine.

Expertul tău în frumusețe, Tatiana Goncearuc!

 
Cuponul a fost folosit cu succes! Cumparaturi fericite!