Măști de noapte

Produse: 30
Filtrează după:
Pret(lei)
Branduri
A'pieu
BEAUTYDRUGS
COSRX
Coxir
Dear, Klairs
Frudia
Jay Jun
May Island
Missha
Purito SEOUL
ROUND LAB
SKIN1004
SNP
SOME BY MI
the SAEM
Tipul pielii
Grasă/problematică
Ten matur
Pielea normală
Toate tipurile de piele
Piele combinată
Pigmentare
Piele sensibilă
Cuperoză
Piele uscată

Măști de noapte pentru față 

Măștile fără îndoială sunt un mijloc excelent de regenerare rapidă a pielii. De obicei, acestea au o varietate de texturi, de la gel ușor până la uleios dens. Masca de noapte are o gamă largă de funcții: hrănește, hidratează, catifelează, reface pielea și începe procesele de regenerare a acesteia. Fapt dovedit științific: cel mai intens proces de reînnoire a celulelor pielii are loc de la 23.00 la 5 dimineața. Și aici vine în ajutor o mască de noapte cu o compoziție mai concentrată decât cea a unei creme.
Cum să folosești corect o mască de noapte?
De 2-3 ori pe săptămână, în funcție de nevoile pielii și de recomandările producătorului.
Cu o oră sau jumătate de oră înainte de culcare, în acest caz, poți „trage” beneficiul maxim din mască! Desigur, pielea trebuie să fie lipsită de machiaj. Aplică-ți îngrijirea obișnuită, dar în locul cremei finale, aplică o mască de noapte. Totuși, dacă ai, de exemplu, pielea uscată, atunci masca poate fi aplicată peste cremă, după o jumătate de oră. Această opțiune are și dreptul la viață. Principalul lucru este să fii ghidat de reacțiile pielii și de propriile sentimente.

Masca nocturnă (sleeping pack) este un instrument care vă permite să vă îngrijiți pielea fără a face eforturi speciale. Secretul lor constă în conținutul de ingrediente naturale cu o funcționalitate largă. Masca hrănește, hidratează, înmoaie pielea și provoacă procesele de regenerare. Acesta dă efect într-o singură noapte, deoarece în acest moment are loc procesul de reînnoire a celulelor pielii.

În magazinele de produse cosmetice coreene din Moldova, My Skin, puteți cumpăra măști de noapte cu extract de arbore de ceai, lămâie, rădăcină de in din Noua Zeelandă, busuioc și baobab, proteine ​​din lapte pentru iluminarea pielii, unt de shea, acid hialuronic și alte componente.

Cuponul a fost folosit cu succes! Cumparaturi fericite!