Măști din țesătură pentru fața

Măștile textile coreene au formule unice care rezolvă diferite probleme. Sunt foarte simple și ușor de utilizat. Nu necesită o pregătire îndelungată, ci doar scoatem masca din ambalaj, și o punem pe fața curățată cu spumă pentru spălarea feței si o ținem pe față conform termenului indicat pe ambalaj. Dacă masca are o compoziție densă și după aplicare îi simțiți compoziția pe față, atunci puteți evita aplicarea altor produse și dacă masca are structură apoasă, guru-urile din frumusețea asiatică recomandă aplicarea unei creme hidratante.

Catalogul magazinului nostru online myskin.md conține peste 100 de tipuri de măști textile cu diferite compoziții din ingrediente naturale.

Produse: 209
Filtrează după:
Pret(lei)
Branduri
A'pieu
CosRX
Coxir
Dr. Jart+
Elisha Coy
Elizavecca
Etude House
It's Skin
Jay Jun
May Island
Medi-Peel
Missha
Nacific
Purito
Secret Key
SNP
Some By Mi
The Saem
Tosowoong
Trimay
Village 11 Factory
Welcos

În Moldova, măștile din țesătură au devenit foarte populare nu numai în rândul femeilor, ci și în rândul bărbaților! Avantajele măștilor textile coreene sunt că extrag excesul de sebum din piele - acesta este secretul glandelor sebacee, oferind pielii un nivel optim de hidratare și prevenind evaporarea acelor ingrediente benefice cu care masca este impregnată. După aplicarea măștii conform instrucțiunilor, efectul este vizibil imediat. Pielea ta arată sănătoasă, mai fină, mai fermă, mai luminoasă și mai proaspătă.

Un sortiment mare de măști coreene dupa destinație la un preț accesibil vă permite să alegeți și să cumpărați o mască de stofă aici și acum - myskin.md