Vrei -10% reducere la comanda ta? Folosește promocodul
LOVE10
0
0
zile
:
0
0
ore
:
0
0
minute
:
0
0
secunde

Măști din țesătură

Produse: 178
Filtrează după:
Pret(lei)
Branduri
A'pieu
By Wishtrend
Cell Fusion C
DERMA MAISON
Dr. Jart+
Etude House
Eunyul
Frudia
Holika Holika
Jay Jun
JMsolution
MEDIPEEL
Missha
ROUND LAB
SNP
SOME BY MI
Suiskin
the SAEM
Village 11 Factory
Tipul pielii
Grasă/problematică
Pielea normală
Piele combinată
Pigmentare
Cuperoză
Ten matur
Toate tipurile de piele
Piele uscată
Piele sensibilă

Măști din țesătură pentru fața

Masca in folie este o fibra naturala hipoalergenica impregnata cu ser activ. Măștile de foi sunt considerate a fi foarte eficiente deoarece acopera complet fața și imită efectul vidului, reducând cantitatea de aer și prevenind evaporarea - astfel ingredientele funcționează de câteva ori mai active. Dar pentru ca masca de foaie să-și arate eficacitatea, este mai bine să le folosiți o dată sau de două ori pe săptămână, deoarece au un efect cumulativ. Desigur, trebuie să petreci 20 de minute în plus pentru îngrijire, dar cu siguranță merită. Iubitorii de frumusețe coreene folosesc zilnic măști de pânză și suntem sfătuiți, asigurați că o mască pe zi, pe lângă rutina zilnică de îngrijire, va îmbunătăți semnificativ starea pielii.
Desigur, măștile sunt selectate în funcție de tipul de piele și pentru rezolvarea unei sarcini specifice.

Măști alternative; dacă folosești în mod constant o mască hidratantă, atunci, cel mai probabil, pielea va obosi în cele din urmă și va începe să fie capricioasă. Cel mai bine este să alternați între o mască de curățare și o mască de strălucire, urmată de o mască hidratantă sau hrănitoare. Este important să nu supraexpuneți masca - 20 de minute vor fi suficiente. Dacă se usucă, există riscul de a elimina umezeala din piele. După îndepărtarea măștii, aplică crema preferată.

În Moldova, măștile din țesătură au devenit foarte populare nu numai în rândul femeilor, ci și în rândul bărbaților! Avantajele măștilor textile coreene sunt că extrag excesul de sebum din piele - acesta este secretul glandelor sebacee, oferind pielii un nivel optim de hidratare și prevenind evaporarea acelor ingrediente benefice cu care masca este impregnată. După aplicarea măștii conform instrucțiunilor, efectul este vizibil imediat. Pielea ta arată sănătoasă, mai fină, mai fermă, mai luminoasă și mai proaspătă.

Un sortiment mare de măști coreene dupa destinație la un preț accesibil vă permite să alegeți și să cumpărați o mască de stofă aici și acum - myskin.md

Cuponul a fost folosit cu succes! Cumparaturi fericite!