Măști cu hidrogel

Produse: 2
Filtrează după:
Pret(lei)
Branduri
Dr. Jart+
LINDSAY
Tipul pielii
Grasă/problematică
Ten matur
Pielea normală
Toate tipurile de piele
Piele combinată
Pigmentare
Piele sensibilă
Cuperoză
Piele uscată

Măști cu hidrogel pentru față

Măștile cu hidrogel, precum măștile din material textil, sunt ușor de utilizat. Și pot fi folosite și în fiecare zi. O mască cu hidrogel este chiar mai strânsă decât o mască de pânză, aderă la față și creează un fel de efect de seră, care, la rândul său, promovează și mai mult pătrunderea eficientă a tuturor ingredientelor benefice în piele. Punctul cheie al unei astfel de măști este super hidratarea. Măștile cu hidrogel fac acest lucru mai bine decât multe alte produse de îngrijire a pielii.

Dacă pielea ta pare ternă, obosită și insuficient hidratată, atunci acest remediu va fi un adevărat salvator. Există însă multe alte avantaje: masca cu hidrogel netezește ridurile; elimină toxinele; împrospătează; uniformizează relieful; se înmoaie; combate tocitatea; îmbunătățește tenul; ameliorează semnele de oboseală; strânge; elimină perfect umflarea.

Orice mască cu hidrogel constă din 90% hidrogel - o substanță foarte poroasă, cu adăugarea altor substanțe cosmetice active. Acestea pot fi: elastină, peptide, colagen, antioxidanți, mucină de melc, ulei esențial, grăsimi animale, extracte naturale de plante, legume și fructe.
Cumpărarea unei măști de hidrogel în magazinele My Skin înseamnă obținerea unui aspect sănătos și frumos al pielii feței și a gâtului dvs.

Cuponul a fost folosit cu succes! Cumparaturi fericite!