Măști cu hidrogel

Produse: 4
Filtrează după:
Pret(lei)
Branduri
A'pieu
By Wishtrend
COSRX
Coxir
Dr. Jart+
Elizavecca
Etude House
Frudia
It's Skin
Jay Jun
Lindsay
May Island
MEDI-PEEL
Missha
PURITO
Secret Key
SNP
Some By Mi
SKINFOOD
the SAEM
Village 11 Factory
Welcos
Tipul pielii
Piele combinată
Pigmentare
Cuperoză
Ten matur
Toate tipurile de piele
Piele uscată
Piele sensibilă
Grasă/problematică
Pielea normală
Vârsta
Peste 45 ani
35-45 ani
25-35 ani
Până la 25 ani

Măști cu hidrogel pentru față

Măștile cu hidrogel, precum măștile din material textil, sunt ușor de utilizat. Și pot fi folosite și în fiecare zi. O mască cu hidrogel este chiar mai strânsă decât o mască de pânză, aderă la față și creează un fel de efect de seră, care, la rândul său, promovează și mai mult pătrunderea eficientă a tuturor ingredientelor benefice în piele. Punctul cheie al unei astfel de măști este super hidratarea. Măștile cu hidrogel fac acest lucru mai bine decât multe alte produse de îngrijire a pielii.

Dacă pielea ta pare ternă, obosită și insuficient hidratată, atunci acest remediu va fi un adevărat salvator. Există însă multe alte avantaje: masca cu hidrogel netezește ridurile; elimină toxinele; împrospătează; uniformizează relieful; se înmoaie; combate tocitatea; îmbunătățește tenul; ameliorează semnele de oboseală; strânge; elimină perfect umflarea.

Orice mască cu hidrogel constă din 90% hidrogel - o substanță foarte poroasă, cu adăugarea altor substanțe cosmetice active. Acestea pot fi: elastină, peptide, colagen, antioxidanți, mucină de melc, ulei esențial, grăsimi animale, extracte naturale de plante, legume și fructe.
Cumpărarea unei măști de hidrogel în magazinele My Skin înseamnă obținerea unui aspect sănătos și frumos al pielii feței și a gâtului dvs.

Cuponul a fost folosit cu succes! Cumparaturi fericite!