Măști cu hidrogel pentru față

Vești bune! Măștile coreene cu hidrogel, precum măștile textile, pot fi folosite zilnic. În Coreea, unii oameni reușesc să le facă de două ori pe zi.
La fel ca măștile din țesetură, au o mochetă care repetă forma feței. Măștile cu hidrogel au o consistență asemănătoare jeleului și sunt capabile să rețină umeditatea, hidratând astfel pielea în mod eficient. Hidratarea este principalul avantaj al acestor măști, dar cu îngrijirea complexă a pielii feței, acestea pot îndeplini și alte funcții.
Colagen Gel Mask este o mască anti-îmbătrânire cu hidrogel. Aceasta nu numai că hidratează intens pielea, ci și îmbunătățește tenul acesteia, reduce din riduri, mărește fermitatea și elasticitatea dermei. Masca de hidrogel cu extract de aloe va calma pielea, va ameliora inflamația și va uniformiza tenul.
Puteți alege și cumpăra o mască de hidrogel care va satisface nevoile pielii dvs. aici și acum la myskin.md

Produse: 4
Filtrează după:
Pret(lei)
Branduri
A'pieu
CosRX
Coxir
Dr. Jart+
Elisha Coy
Elizavecca
Etude House
It's Skin
Jay Jun
Lindsay
May Island
Medi-Peel
Missha
Nacific
Purito
Secret Key
SNP
Some By Mi
The Saem
Tosowoong
Trimay
Village 11 Factory
Welcos
Tipul pielii
Piele uscata
Piele sensibila
Pigmentare
Cuperoza
Virsta
Peste 45 ani
35-45 ani
25-35 ani
Pina la 25 ani

Orice mască cu hidrogel constă din 90% hidrogel - o substanță foarte poroasă, cu adăugarea altor substanțe cosmetice active. Acestea pot fi: elastină, peptide, colagen, antioxidanți, mucină de melc, ulei esențial, grăsimi animale, extracte naturale de plante, legume și fructe.
Cumpărarea unei măști de hidrogel în magazinele My Skin înseamnă obținerea unui aspect sănătos și frumos al pielii feței și a gâtului dvs.