Missha Set pentru față Super Aqua Ultra Hyalron, 2 buc

Ambele produse au o compoziție foarte concentrată și restabilesc echilibrul hidro-lipidic al pielii, previn pierderea de umiditate transdermică, uniformizează tonusul, îndepărtează aspectul mat, reduc expresia ridurilor faciale, ajută la creșterea fermității și elasticității pielii și, de asemenea, ajută la restabilirea barierei de protecție a pielii.

Stoc: Este Nu este
Producator: Missha
Cod produs: 953165
581 MDL
Adauga in cos
Adaugă la favorite Добавлено в избранное
Cumpărați cu acest produs:

Vă recomandăm să achiziționați setul pentru față, de la Missha în magazinele My skin din Chișinău sau cu livrare în Moldova.

Setul pentru față intens hidratant include ser Missha Super Aqua Ultra Hyalron Ampoule, 47 ml și cremă Missha Super Aqua Ultra Hyalron Cream, 70 ml în dimensiune completă. Ambele produse au o compoziție foarte concentrată și restabilesc echilibrul hidro-lipidic al pielii, previn pierderea de umiditate transdermică, uniformizează tonusul, îndepărtează aspectul mat, reduc expresia ridurilor faciale, ajută la creșterea fermității și elasticității pielii și, de asemenea, ajută la restabilirea barierei de protecție a pielii.

Crema și serul se completează perfect reciproc, elimină descuamarea, senzația de strângere a pielii, uscăciune și împiedică apariția lor și au efect antioxidant. Ambele produse au o textură ușoară care se absoarbe rapid și sunt excelente ca bază de machiaj.

Conține un complex de acid hialuronic în 10 trepte de diferite densități, care hidratează intens și asigură o hidratare prelungită; ceramidele completează lipsa propriilor lipide din straturile superioare ale pielii; „încorporate” în bariera hidrolipidică și restabilește structura integrală a acesteia; ajută la protejarea pielii de efectele negative ale factorilor externi; reține umiditatea în piele, menținând pielea hidratată și netedă.

Fabricat în Coreea!

best

Produse complementare

same

Produse similare

reviews

Recenzii ale clienților

Adaugă o recenzie
Cuponul a fost folosit cu succes! Cumparaturi fericite!