Missha Spumă de curățare pentru față Creamy Latte Cleansing Foam Strawberry, 172 ml

Spuma de lapte de căpșuni hidratează, hrănește și înmoaie pielea, o întărește și tonifică, calmează iritațiile pielii și previne apariția altora noi, face pielea proaspătă și strălucitoare.

Stoc: Este Nu este
Producator: Missha
Cod produs: 444690
76 MDL
Adauga in cos
Adaugă la favorite Добавлено в избранное

Spuma de lapte Creamy Latte Cleansing Foam Strawberry de căpșuni hidratează, hrănește și înmoaie pielea, o întărește și tonifică, calmează iritațiile pielii și previne apariția altora noi, face pielea proaspătă și strălucitoare.

Ingrediente active:

  • Proteinele din lapte - un component bogat în acizi grași, vitamine, minerale, proteine ​​și aminoacizi, este un adevărat elixir al tinereții pentru piele: îl hrănește, hidratează și înmoaie. Proteinele din lapte accelerează sinteza colagenului, previn îmbătrânirea prematură, fac pielea fermă și elastică. În plus, proteinele din lapte sunt antioxidanți naturali care neutralizează radicalii liberi.
  • Căpșunile, care conțin un complex bogat de vitamine, minerale și oligoelemente, precum și acizi din fructe și antibiotice pe bază de plante, nu sunt doar o boabe gustoase, ci și o componentă foarte utilă pentru frumusețea și sănătatea pielii noastre. Căpșunile au un efect ușor de uscare și exfoliere, curăță bine pielea, strânge porii și au un ușor efect de strălucire. În plus, extractul de căpșuni promovează regenerarea celulelor pielii, netezește ridurile și activează, de asemenea, sinteza colagenului propriu al pielii.

Mod de utilizare: Strângeți cantitatea necesară de produs într-o palmă umedă, bateți spuma. Masează pe față. Clătiți cu apă caldă.

Fabricat în Coreea!

best

Produse complementare

same

Produse similare

reviews

Recenzii ale clienților

Adaugă o recenzie
Cuponul a fost folosit cu succes! Cumparaturi fericite!