Mizuha Periuță de dinți The Smart Miswak

Peria ideală pentru călătorii, camping sau orice situație în care igiena dentară este în mod normal o problemă.

Stoc: Este Nu este
Producator: Mizuha
Cod produs: 810954
200 MDL
Adauga in cos
Adaugă la favorite Добавлено в избранное
Cumpărați cu acest produs:

Vă recomandăm să achiziționați periuța de dinți, de la Mizuha în magazinele My skin din Chișinău sau cu livrare în Moldova.

Această periuță de dinți inovatoare The Smart Miswak Tapered curăță dinții fără pastă de dinți folosind ioni negativi eliberați de siliciul negru, un mineral natural a cărui pulbere este impregnată în peri. Aceasta permite îndepărtarea de mare viteză a plăcii bacteriene fără utilizarea pastei de dinți. Siliciul negru natural are proprietăți unice. Este produs doar în Okaido, Japonia.

Ionii de siliciu normalizează aciditatea din cavitatea bucală și elimină respirația urât mirositoare. La producerea acestor periuțe de dinți se folosește și pudra de Miswak, obținută prin măcinarea rădăcinii naturale a plantei miswak. Combinația de pulberi de miswak și siliciu negru este posibilă prin tehnologia inovatoare japoneză.

Pentru a vă spăla dinții cu The Smart Miswak, folosirea apei este suficientă, deoarece la contactul cu apa, din peri se eliberează pulbere de siliciu negru, care curăță eficient dinții. Peria ideală pentru călătorii, camping sau orice situație în care igiena dentară este în mod normal o problemă. Perii săi subțiri, ascuțiți, curăță placa din spațiile interdentare, care sunt greu de atins cu o periuță de dinți obișnuită. Designul cu peri elimină riscul de rănire a țesuturilor moi. Peria are un mâner ergonomic pentru o utilizare confortabilă. Peria nu deteriorează smalțul și nu rănește gingiile. Este reutilizabilă. Pentru adulți și copii peste 6 ani.

Perioada de utilizare recomandată este de 3 luni.

Fabricat în Japonia!

reviews

Recenzii ale clienților

Adaugă o recenzie
Cuponul a fost folosit cu succes! Cumparaturi fericite!