Mizuha Periuță de dinți Wakka Tapered

Această periuță moale și inovatoare Wakka Tapered curăță dinții fără pastă de dinți folosind ioni negativi eliberați de siliciu negru, un mineral natural a cărui pulbere este impregnată în peri.

Stoc: Este Nu este
Producator: Mizuha
Cod produs: 810824
200 MDL
Adauga in cos
Adaugă la favorite Добавлено в избранное
Cumpărați cu acest produs:

Vă recomandăm să achiziționați periuța de dinți, de la Mizuha în magazinele My skin din Chișinău sau cu livrare în Moldova.

Această periuță moale și inovatoare Wakka Tapered curăță dinții fără pastă de dinți folosind ioni negativi eliberați de siliciu negru, un mineral natural a cărui pulbere este impregnată în peri. Aceasta înlătură rapid placa bacteriană fără utilizarea pastei de dinți. Siliciul negru natural are proprietăți unice. Este produs doar în Okaido, Japonia.

Pentru a vă spăla dinții cu o periuță de dinți Wakka, folosirea apei este suficientă, deoarece la contactul cu apa, din peri se eliberează pulbere neagră de siliciu, care curăță eficient dinții. Peria este ideală pentru călătorii, camping sau orice situație în care igiena dentară este în mod normal o problemă. Perii săi subțiri, ascuțiți, curăță placa din spațiile interdentare, care sunt greu de atins cu o periuță de dinți obișnuită.

Pentru producerea filamentelor conice se folosește o tehnologie specială și mulți stomatologi recomandă utilizarea unei periuțe de dinți cu peri ascuțiți. Ionii de siliciu normalizează, de asemenea, aciditatea din cavitatea bucală și elimină respirația urât mirositoare. Nu deteriorează smalțul și nu lezează gingiile. Puteți folosi pasta de dinți în faza de adaptare a noii dvs. periuțe de dinți Wakka. Peria este reutilizabilă.

Pentru adulții și copii peste 6 ani.

Perioada de utilizare recomandată este de 3 luni. La comanda online, veți primi produsul în culoarea aflată pe stoc la moment.

Fabricat în Japonia!

reviews

Recenzii ale clienților

Adaugă o recenzie
Cuponul a fost folosit cu succes! Cumparaturi fericite!