Village 11 Factory

Filtrează după
Preț (MDL)
Categorie
Produse:0
Sortează
Sortează după:
Sortează:
Produse: 56
Village 11 Factory Ser hidratant Hydro Boost, 50 ml 340 MDL 400 MDL Village 11 Factory Ser hidratant Hydro Boost, 50 ml +10 puncte

Inspirat de o colecție atent îngrijită de plante oceanice și terestre și creată cu respect pentru planeta noastră, Village 11 Factory nu numai că aduce beneficii pielii tale, dar îi pasă de natura planetei noastre. Cea mai mare mândrie a noastră constă ingredientele noastre autentice și atent selectate - cele care servesc cel mai bine Pielea și Pământul. Natura este importantă pentru noi, motiv pentru care produsele noastre sunt realizate cu respect pentru mediul înconjurător.

Ne îmbunătățim constant ambalajele prin introducerea de materiale inovatoare pentru a continua să dăunăm mai puțin naturii. Village 11 Factory® este o marcă de îngrijire a pielii responsabilă față de mediu, angajată să minimizeze impactul nostru asupra mediului. De la formulări mai naturale la ambalaje 100% reciclabile.

Acesta este un proces continuu și ne străduim spre progres, nu spre perfecțiune. Cu o combinație unică de ingrediente active și extracte botanice, produsele Village 11 Factory® oferă rezultate eficiente.

Toate produsele Village 11 Factory ® sunt testate dermatologic, sigure pentru toate tipurile de piele, potrivite pentru pielea sensibilă și fără ingrediente dăunătoare, în conformitate cu conceptul nostru Pure Beauty.

Exclusiv Village 11™

„În efortul de a trata nu numai anumite probleme specifice ale pielii, ci și de a îmbunătăți bariera naturală a pielii și de a susține o piele sănătoasă în general, am dezvoltat un complex exclusiv de 11 ingrediente care se găsește în fiecare produs Village 11 Factory®.
Această combinație unică de ingrediente botanice a fost selectată cu atenție din locații din întreaga lume pentru a ajuta la prevenirea pigmentării pielii și a pierderii elasticității, pentru a proteja pielea de daunele radicalilor liberi, pentru a reduce umflarea și inflamația și a restabili sănătatea naturală a pielii.

1. Peste 76% ingrediente naturale din formulările noastre sunt în conformitate cu conceptul nostru Pure Beauty.
2. Toate ambalajele pentru produsele Village 11 Factory® sunt compuse din 15% deșeuri agricole, ceea ce face ușor reciclarea și biodegradarea.
3. Cutiile noastre de ambalare sunt produse în instalațiile hidroelectrice de energie curată, reducând amprenta noastră de carbon.
4. Pachetele au un cod QR pentru a oferi informații suplimentare despre produs, reducând în același timp consumul de cerneală.
 
 Vă oferim să cumpărați produse cosmetice Village 11 Factory în magazinele noastre My Skin din Chișinău sau cu livrare în Moldova.
Village 11 Factory