Village 11 Factory Toner exfoliant cu efect de hidratare pentru față B Skin Formula Toner, 250 ml

Village 11 Factory B Skin Formula Toner – curăță profund porii și îndepărtează punctele negre, usucă inflamațiile, previne acneea și comedoanele. Lasă pielea netedă, moale și catifelată, ajută la strângerea porilor, restabilește fermitatea și elasticitatea și conferă o strălucire uniformă și sănătoasă. 

Stoc: Este Nu este
Producator: Village 11 Factory
Cod produs: 750480
156 MDL
Adauga in cos
Adaugă la favorite Добавлено в избранное

Village 11 Factory B Skin Formula Toner este un toner hidratant exfoliant. Produsul curăță în profunzime porii și elimină petele negre, usucă inflamația, previne acneea și comedoanele. Face pielea netedă, moale și catifelată, ajută la îngustarea porilor, redă fermitatea și elasticitatea și oferă o strălucire uniformă, sănătoasă. Tonerul completează instantaneu lipsa de umiditate a celulelor și normalizează echilibrul acido-bazic, vindecă pielea și o pregătește pentru procedurile de îngrijire ulterioare. Are proprietăți imunomodulatoare și regeneratoare

Ingrediente active:

  • Acidul glicolic catifelează și exfoliază stratul superior keratinizat al pielii, îmbunătățește starea pielii cu probleme, uniformizează tenul, îmbunătățește netezimea și elasticitatea pielii, protejează împotriva fotoîmbătrânirii pielii, luminează petele de vârstă, hidratează pielea.
  • Acidul hialuronic hidratează profund pielea, menținând un nivel optim de umiditate în celulele pielii, reduce ridurile mimice.
  • Un complex de vitamine (B1, B2, B3, B5, B6, B8, B9, B12, C, E, F, H), care oferă o puternică protecție antioxidantă, protejează celulele pielii de oxidarea și distrugerea de către radicalii liberi.

Mod de utilizare: Aplicați pe pielea curățată a feței, gâtului și decolteului, cu mișcări ușoare de lovitură.

Fabricat în Coreea !

best

Produse complementare

same

Produse similare

reviews

Recenzii ale clienților

Adaugă o recenzie
Cuponul a fost folosit cu succes! Cumparaturi fericite!