Village 11 Factory Toner exfoliant cu efect de hidratare pu fata, 250ml

Village 11 Factory B Skin Formula Toner – curăță profund porii și îndepărtează punctele negre, usucă inflamațiile, previne acneea și comedoanele. Lasă pielea netedă, moale și catifelată, ajută la strângerea porilor, restabilește fermitatea și elasticitatea și conferă o strălucire uniformă și sănătoasă. 

Stoc: Este Nu este
Producator: Village 11 Factory
Cod produs: 750480
96 MDL
Informați despre re-stoc

Tonerul reface instantaneu lipsa de umiditate a celulelor și normalizează echilibrul acido-bazic, vindecă pielea și o pregătește pentru procedurile de îngrijire ulterioare. Poseda proprietati imunomodulatoare si regenerative.

Continut:

  • Acidul glicolic înmoaie și exfoliază stratul superior al cornului, îmbunătățește starea pielii cu probleme, uniformizează tenul, mareste netezimea și elasticitatea pielii, protejează împotriva fotoimbatrinirii pielii, luminează petele de vârstă, hidratează pielea.
  • Acidul hialuronic hidratează profund pielea, menținând un nivel optim de umiditate în celulele pielii și reduce liniile de expresie.
  • Un complex de vitamine (B1, B2, B3, B5, B6, B8, B9, B12, C, E, F, H), asigură o protecție antioxidantă puternică, protejează celulele pielii de oxidare și distrugere de radicalii liberi.

Mod de utilizare: aplicați pe pielea curata a feței, a gâtului și a decolteului, cu mișcări ușor palpante.

Fabricat in Coreea !

same

Produse similare

reviews

Recenzii ale clienților

Adaugă o recenzie
Cuponul a fost folosit cu succes! Cumparaturi fericite!