Village 11 Factory Toner pentru curățarea profundă a feței P Skin Formula, 250 ml

156 MDL
+4 puncte
 • Descriere

  Tonerul Village 11 Factory P Skin Formula Toner – elimină efectiv acumularea de secreții pe piele, comedoane, murdărie și machiajul din pori. În plus, datorită nivelului scăzut de pH, tonerul elimină celulele moarte ale pielii, nu usucă pielea și este potrivit pentru utilizare chiar și pe pielea hipersensibilă. 

 • Ingrediente active

  Ingrediente active:

  • Extract de Noni - calmează și dezinfectează pielea. Posedă proprietăți antioxidante puternice, regenerează pielea, încetinește îmbătrânirea. Hrănește pielea cu vitamine, flavonoide și alte substanțe benefice. Îngrijește cu blândețe pielea uscată.
  • Acidul PHA - curăță eficient și cu atenție pielea de celulele moarte ale pielii. Păstrează umiditatea în celule, îmbunătățește calitatea funcției de protecție a pielii. Netezește ridurile și cutele. Are proprietăți antiinflamatorii, elimină pigmentarea.
  • Extract de chiparos - curăță pielea de erupții cutanate, rozacee și pete de vârstă. Elimină cicatricile și post-acneea, reglează sinteza secreției pielii. Micșorează porii, îndepărtează sebumul secretat în exces. Matifiază ușor și reîmprospătează.
  • Hidrolat de scoarță albă de salcie - curăță pielea de acumulările în pori, elimină pigmentarea, uniformizează tenul. Elimină sebumul în exces, face pielea catifelată.
  • Uleiul de arbore de ceai - dezinfectează și calmează pielea. Vindecă inflamațiile, matifiază, elimină comedoanele și acumulările de secreții ale pielii. Împrospătează pielea.
 • Mod de utilizare

  Mod de utilizare: aplicați pe pielea curată a feței, a gâtului și a decolteului, cu mișcări ușor palpante.

Recenzii

Alexandra
09.04.2023
Este superb. Inmoaie si face pielea mai elastica si plina de viata. Sunt foarte multumita.
Village 11 Factory Toner pentru curățarea profundă a feței P Skin Formula, 250 ml
Village 11 Factory Toner pentru curățarea profundă a feței P Skin Formula, 250 ml
156 MDL
+4 puncte