JMsolution Mască revitalizantă Royal Propolis, 1 buc

 • Disponibilitate: Stoc epuizat
 • Producător: JMsolution
 • Cod produs: 541030
35 MDL
 • Descriere

  Vă recomandăm să achiziționați masca revitalizantă cu propolis Honey Luminous Royal Propolis Mask în magazinele My skin din Chișinău sau cu livrare în Moldova.

  Masca de față Honey Luminous Royal Propolis Mask cu propolis și lăptișor de matcă hidratează în profunzime, hrănește și redă strălucirea naturală a pielii. Crește imunitatea locală, întărește bariera protectoare a pielii și o protejează de efectele negative ale mediului. 2 tipuri de propolis și lăptișor de matcă hrănesc intens pielea, elimină uscăciunea și descuamarea. Menține nivelul natural de umiditate în celule și oferă pielii o strălucire.

 • Ingrediente active
  • Extractul de propolis verde are un efect nutritiv și hidratant și mai mare în comparație cu propolisul obișnuit, bogat în vitamine și aminoacizi. Conține o componentă unică Artepilin-C, care are proprietăți anticancerigene. Întărește bariera de protecție, restabilește echilibrul hidro- lipidic și îmbunătățește tonusul pielii. Este un antioxidant binecunoscut, are un efect calmant și antiinflamator.
  • Extractul de propolis are ca scop hrănirea și protejarea pielii. Propolisul restabilește echilibrul hidro- lipidic, întărește bariera protectoare și protejează pielea de efectele nocive ale factorilor externi. De asemenea, această componentă luptă perfect cu pielea uscată și exfoliată, hrănind-o și catifelând-o. Iar proprietatea antibacteriană a propolisului va preveni inflamația.
  • Lăptișorul de matcă are un efect bactericid, antiviral și antitoxic asupra pielii. Ajută la îmbunătățirea metabolismului, la creșterea tonusului. Are proprietăți regenerante, îmbunătățește calitatea pielii la nivel de structură. Efect benefic asupra stării pielii mature.
  • 3 tipuri de acid hialuronic vizează hidratarea profundă și regenerarea pielii. Contribuie la reținerea umidității în celulele epidermei și la normalizarea echilibrului apă-grăsimi. Ele previn deshidratarea pielii, păstrează tinerețea și tonusul pielii.
  • 3 tipuri de peptide întăresc turgul pielii, îi măresc fermitatea și elasticitatea. Ele accelerează producția de colagen propriu în celulele epidermei, încetinesc procesul de îmbătrânire și reduc profunzimea ridurilor.
 • Mod de utilizare

  Scoateți masca din ambalaj. Aplicați masca ferm pe față și lăsați să acționeze 10-20 de minute. Îndepărtați masca și tamponați restul esenței în piele cu mișcări ușoare.

 • Compoziție
  Purified Water, Glycerin, Butylene Glycol, Kava Leaf/Root/Steam Extract, Propolis Extract, Royal Jelly Extract, Cacao Seed Extract, Indian Myrtle Flower Extract, Indian Myrtle Leaf Extract, Turmeric Extract, Holly Basil Leaf Extract, Chloesterol Horse Extract, Sodium Hyaluronate, Hydrogenated Lecithin, Panthenol, Trehalose, Hydroxyethyl Cellulose, Carbomer, Phage-60 Hydrogenated Castor Oil, Aginine, Allantoin, Disodium Dedtate, Glyceryl Acrylate/Acrylic Acid Copolymer, Honey, Dextrin, Hydroxypropyltrimonium Hyaluronate, Hydrolized Hyaluronic Acid, Acetyl Hexapeptide-8, Capper Tripeptide-1, Tripeptide-1, Palmitoyl Pentapeptide-4, Hexapeptide-9, Fragrance, 1,2-Hexanediol, Hydroxyacetophenone, Caprylyl Glycol.

Produse similare

Recenzii

JMsolution Mască revitalizantă Royal Propolis, 1 buc
JMsolution Mască revitalizantă Royal Propolis, 1 buc
35 MDL