MEDI-PEEL Masca de tesatura cu colagen si perle pu fata

Stoc: Este Nu este
Producator: Medi-Peel
Cod produs: 345406
35 MDL
Informați despre re-stoc

MEDI-PEEL Pearl Collagen Firming Glow Mask – mască cu colagen hidratantă si intaritoare. Mareste nivelul de hidratare a pielii de 2 ori.

  • Pulberea de perle hidratează, regenerează și hrănește pielea, o îmbogățește cu substanțe nutritive esențiale, are efecte antiinflamatorii, antiedemice și antialergice. Pulberea de perle reglează echilibrul de umiditate al pielii și protejează împotriva razelor UV.
  • complex de extracte din plante precum: extract de fasole neagră, zmeură, căpșună, afine, extract de coacăza neagra, extract de fructe acai, extract de orez, susan, oleandru, rodie, afine, porumb, extract de cireșe, ulei din semințe de macadamia, argan, semințe de struguri .
  • colagenul hidrolizat (40ppm), are un efect de întinerire și hidratare, restabilește moliciunea și elasticitatea pielii și are un efect de netezire. Colagenul creează un strat protector de păstrare a umezelii pe piele, astfel încât pielea să rămână hidratată mult timp.

Mod de utilizare: aplicați masca pe pielea curata si tonifiata, lăsați timp de 10-15 minute. Apoi scoateți masca, distribuiți esența rămasă cu mișcări de masaj până la absorbția completă.

Fabricat în Coreea!

best

Produse complementare

same

Produse similare

reviews

Recenzii ale clienților

Adaugă o recenzie