Missha Set pentru față Time Revolution Night Repair Duo, 2 buc

Produsele sunt potrivite pentru refacerea eficientă a pielii cu aspect tern și uscat.

Stoc: Este Nu este
Producator: Missha
Cod produs: 953240
912 MDL
Adauga in cos
Adaugă la favorite Добавлено в избранное
Cumpărați cu acest produs:

Vă recomandăm să achiziționați setul pentru față, de la Missha în magazinele My skin din Chișinău sau cu livrare în Moldova.

Acest set special Time Revolution Night Repair Ampoule and Cream Duo Set este format din două produse de dimensiuni mari - un ser și o cremă și este conceput pentru îngrijirea intensivă a pielii mature și a pielii cu primele modificări legate de vârstă. Produsele sunt potrivite pentru refacerea eficientă a pielii cu aspect tern și uscat.

Serul foarte concentrat Missha Time Revolution Night Repair Ampoule 5X, 50 ml întinerește pielea și combate semnele îmbătrânirii. Ingredientul activ patentat Extreme Biome™ constă din 10 ingrediente active fermentate plus Bifida Ferment Lysate. Serul reduce semnele vizibile de îmbătrânire, uniformizează nuanța pielii, îi crește elasticitatea, hidratează, hrănește, elimină uscăciunea și descuamarea și are un efect general de vindecare și întărire.

Missha Time Revolution Night Repair Ampoule Cream 5X, 50 ml cu o textură bogată hidratează și hrănește activ pielea, conține 51% din complexul Extreme Biome™ 10 ingrediente concentrate fermentate care oferă cea mai eficientă îngrijire a pielii pe timp de noapte. S-a dovedit clinic că îmbunătățește starea pielii după 10 ore de utilizare. Crema ajută la îmbunătățirea elasticității pielii, eliminarea ridurilor, oferă luminozitate, ajută la uniformizarea tonusului, creșterea densității, elasticității, oferă hidratare, strălucire, contribuie la îmbunătățirea texturii pielii, calmează.

Produsele sunt recomandate pentru toate tipurile de piele cu modificări legate de vârstă sau uscăciune excesivă.

Mod de utilizare: aplicați câteva picături de ser pe fața tonifiată, întindeți pe piele, apoi aplicați crema ca ultim pas al îngrijirii de seară. Pentru tenul foarte uscat sau cel matur, produsele pot fi folosite dimineața și seara pentru o stare confortabilă.

Fabricat în Coreea!

same

Produse similare

reviews

Recenzii ale clienților

Adaugă o recenzie
Cuponul a fost folosit cu succes! Cumparaturi fericite!