Îngrijire delicată a scalpului sensibil

Industria cosmetică a dezvoltat în mod activ direcția îngrijirii părului în ultimii ani. Scalpul și părul sunt expuse în fiecare zi la stres și presiune din partea factorilor nocivi ai mediului uman, atât obiective, cât și subiective. Prin urmare, părul slăbit, mătreața, uscăciunea și fragilitatea sau invers părul gras. Dar, nu există niciun motiv pentru disperare.
În șampoanele coreene prezentate în Moldova de marca My Skin, puteți găsi toată puterea de vindecare a naturii pentru o curățare delicată, hidratarea și ameliorarea iritației scalpului sensibil. Șampoanele coreene sunt echilibrate în compoziție: conțin extracte de mușețel și hamamelis, ulei de arbore de ceai și de eucalipt, pantenol, ingrediente antibacteriene care acționează pentru frumusețea și sănătatea părului tău.

Cu toate acestea, șamponul nu poate combate singur problema. Pentru a-l ajuta, vă recomandăm să cumpărați produse suplimentare de îngrijire a părului în magazinul de produse cosmetice coreene My Skin. Balsamuri, măști, condiționerei, seruri nutritive și regenerante curăță bine, delicat scalpul și părul de la rădăcini până la vârfuri. Ameliorează eficient mătreața, inflamația și descuamarea.