Vrei -10% reducere la comanda ta? Folosește promocodul
LOVE10
0
0
zile
:
0
0
ore
:
0
0
minute
:
0
0
secunde

Pentru pielea sensibilă

Produse: 35
Filtrează după:
Pret(lei)
Branduri
Abreeze
A'pieu
CP-1
Derma & More
DR+ BANGGIWON
Kerasys
La'Dor
May Island
simplyO
Welcos

Îngrijire delicată a scalpului sensibil

Mâncărimea, roșeața, senzația de constrângere, furnicăturile, descuamarea, iritația sunt toate simptomele unui scalp sensibil, o problemă cu care se confruntă multe persoane. Există multe motive pentru această afecțiune, dar unul dintre ele este îngrijirea necorespunzătoare. De obicei prea agresivă. Dar acest motiv este ușor de corectat. Îngrijirea trebuie selectată în trei domenii - curățare blândă, hidratare și eliminarea iritațiilor.

Deci, aceasta este o spălare adecvată care nu usucă sau irită cu un șampon blând cu agenți tensioactivi ușori și evitând particulele abrazive.

Cât de des ar trebui să vă spălați părul? Acest lucru este întotdeauna individual. Dacă este necesar, puteți să vă spălați părul în fiecare zi, doar că trebuie să alegeți cel mai blând șampon. Și nu cu apă fierbinte, ci apă caldă sau chiar rece. Produsele populare pentru îngrijirea scalpului sensibil includ loțiuni, fiole, uleiuri și seruri. Căutați extracte de pantenol, mușețel, centella și hamamelis, uleiuri de eucalipt și arbore de ceai - toate acestea sunt ingrediente liniștitoare.

Cuponul a fost folosit cu succes! Cumparaturi fericite!