Coxir Toner anti-age cu peptide pu fata Intensive EGF Peptide, 150 ml

Toner facial anti-îmbătrânire pentru tonifierea feței si regenerarea rapidă a pielii. Produsul umple pielea cu energie, o face mai fermă și elastică, netezește ridurile și întărește pielea.

Stoc: Este Nu este
Producator: Coxir
Cod produs: 80826126
207 MDL 230 MDL
Adauga in cos
Adaugă la favorite Добавлено в избранное

Caracteristicile tonerului cu peptide:

  • O compoziție excelentă pe bază de EGF și peptide pătrunde adânc în straturile pielii și reține umezeala în ele cât mai mult timp posibil;
  • Tonerul uniformizează textura pielii, mărind fermitatea și elasticitatea acesteia, completând denivelările pielii.
  • Tonerul redă tineretea și strălucirea pielii, previne apariția unor noi linii de expresie

Continut:

  • EGF (Epidermal Growth Factor) este un ingredient activ care redă tinerețea pielii, încetinește procesul de îmbătrânire, reînnoiește pielea la nivel celular și protejează pielea de daune și influențe agresive ale mediului.
  • Peptide - stimulează procesul de regenerare a pielii, ajută la netezirea ridurilor existente, previn apariția altora noi și, de asemenea, controlează formarea melaninei, luminează pigmentarea și diminuează tonul pielii.
  • Colagenul - ajută la netezirea și catifelarea pielii, îmbunătățește structura și microrelieful pielii: devine mai ferm și mai elastic, se strânge și se întărește, iar conturul feței devine mai clar.

Tonerul va ajuta la îmbunătățirea efectului produselor cosmetice de îngrijire a pielii aplicate după și, de asemenea, la îmbunătățirea stării îmbătrânirii și a pielii deteriorate. Cu utilizarea regulată a produsului de 2 ori pe săptămână, veți observa că starea pielii a devenit mult mai bună, iar numărul ridurilor este redus.

Mod de utilizare: aplicați puțin toner pe pielea curata și întindeți cu un disc de bumbac sau cu mișcări ușor masante.

Fabricat in Coreea ! 

best

Produse complementare

same

Produse similare

reviews

Recenzii ale clienților

Adaugă o recenzie
Cuponul a fost folosit cu succes! Cumparaturi fericite!