Coxir Ultra Hyaluronic Cream 50 ml

Crema pu fata 'Ultra Hyaluronic', 50ml. Crema hidratanta multifunctionala, are ca scop întinerirea și refacerea pielii uscate și deshidratate. 

Stoc: Este Nu este
Producator: Coxir
Cod produs: 80826249
257 MDL
Informați despre re-stoc

Produsul vizează întinerirea și refacerea pielii faciale uscate, plictisitoare și deshidratate. Cu o utilizare regulată, crema reaprovizionează rezervele de umiditate din interior, creând o barieră de protecție invizibilă pe suprafața pielii, care blochează în mod fiabil efectele nocive ale mediului.
Avantajele și funcționalitatea instrumentului:

Compoziția naturală excelentă nu irită nici măcar pielea sensibilă și deshidratată;
Produsul oferă o îngrijire puternică hidratantă prin umflarea rezervelor de umiditate ale pielii;
Calmează pielea iritată, ajutând la eliminarea fulgi, iritații și semne de oboseală a pielii.

Continut:

  • Acid hialuronic - hidratează intens pielea, o reînnoiește la nivel celular, creează o peliculă de protecție invizibilă pe suprafața pielii, își protejează celulele de radicalii liberi și protejează pielea de îmbătrânirea prematură.
  • Extract de Aloe Vera - hidratează și calmează pielea, acționează ca un antioxidant natural, elimină mâncărimea și roșeața de pe piele, completează umezeala pierdută, datorită căreia pielea se vindecă mult mai repede.

Cu o utilizare regulată, produsul umple pielea cu umiditate și componente utile, are grijă de pielea uscată și deshidratată, făcându-l ferm și elastic.

Mod de utilizare: aplicați produsul pe pielea feței și distribuiți uniform cu mișcări ușoare de masaj.

best

Produse complementare

same

Produse similare

reviews

Recenzii ale clienților

Adaugă o recenzie