Exfoliere pentru față

Produse: 4
Filtrează după:
Pret(lei)
Branduri
Etude House
It's Skin
May Island
the SAEM
Village 11 Factory
Tipul pielii
Grasă/problematică
Ten matur
Pielea normală
Toate tipurile de piele
Piele combinată
Pigmentare
Piele sensibilă
Cuperoză
Piele uscată

Exfolierea pielii feței

Pentru mulți, exfolierea a devenit una dintre cele mai îndrăgite proceduri cosmetice. Astăzi, există un număr mare de mijloace diferite pentru a efectua această procedură acasă. Ce este exfolierea? Aceasta este o procedură de îndepărtare a stratului superior de celule moarte, o metodă de exfoliere care accelerează regenerarea pielii. Această procedură elimină punctele negre, îmbunătățește tenul, hidratează și revitalizează pielea, făcând treptat ușurarea mai netedă, eliminând pigmentarea și post-acnee. Și cel mai important, ajută pielea să absoarbă toate componentele benefice aplicate ulterior, de multe ori mai eficient.
Procedura de exfoliere nu poate elimina toate modificările legate de vârstă ale pielii, dar ajută la combaterea primelor semne de îmbătrânire, precum și netezește pielea, netezește liniile de expresie și întinerește.
Cel mai important lucru atunci când alegeți un mijloc de exfoliere este să vă concentrați pe tipul și starea pielii.

Un scrub este o combinație de particule de bază și abrazive. Baza poate fi cremă, gel sau chiar ulei. Abrazivele sau particulele de exfoliere sunt de două tipuri: naturale și sintetice. Exfolianții pot fi adăugați agenți tensioactivi, acizi sau enzime pentru a spori efectul de curățare. Scrub-urile nu sunt recomandate pentru pielea cu probleme, deoarece aceasta este o oportunitate „mare” de a răspândi infecția pe toată fața. De asemenea, scruburile nu sunt potrivite pentru pielea uscata, matura, sensibila si pielea cu rozacee.
Peelingurile pot fi rulate, sau pot fi pe bază de acizi și vitamine și nu trebuie să vă masați fața. Acest peeling este perfect pentru toate tipurile de piele, dar dacă pe față există elemente inflamatorii active, va fi o contraindicație.
Cea mai delicata, netraumatica curatare in profunzime recomandata tuturor tipurilor de ten, in special uscata, deshidratata, matura, este o pudra enzimatica care exfoliaza foarte delicat stratul cornos fara a deteriora pielea. De asemenea, pentru exfoliere există tampoane peeling, măști reînnoitoare, măști cu bule, un booster de toner cu conținut ridicat de acid.
Cât de des ar trebui să faci această curățare profundă? Din nou, totul depinde de tipul și starea pielii. Pentru tenul gras poate fi de 1-2 ori pe saptamana, pentru tenul uscat sau deshidratat o data la 7-10 zile. Urmărește reacția pielii tale și vei înțelege ce este corect și bun pentru ea.

Cuponul a fost folosit cu succes! Cumparaturi fericite!