Peelinguri și scruburi pentru curățarea feței

Peelings și scrubs (exfoliantele) ajută la procesul de reînnoire naturală a pielii noastre prin îndepărtarea celulelor moarte ale pielii. Este dificil de îndepărtat prin simpla spălare. Celulele moarte amestecate cu sebum formează solzi de keratină care provoacă inflamații, blocarea porilor care duce la agravarea stării pielii.
În acțiunea lor, peelings și scrub sunt similare, dar există o diferență. Un scrub este o cremă sau un gel la care se adaugă particule solide naturale și artificiale.
Conține adesea boabe de cafea, fulgi de cocos, zahăr sau semințe de plante zdrobite. Îndepărtează mecanic stratul cornos, îl masează și îl stimulează.
Peeling asigură îndepărtarea superficială a epidermei și pot avea un efect mediu spre profund. peelingul este utilizate conform necesităților: depinde de tipul de piele și de problema pe care vrem să o rezolvăm cu ea.

Managerii rețelei de magazine My Skin din Chișinău vă vor ajuta să alegeți un scrub sau peeling pentru tipul dvs. de piele.

Produse: 72
Filtrează după:
Pret(lei)
Branduri
A'pieu
Benton
CosRX
Coxir
Dr. Jart+
Elisha Coy
Elizavecca
Esfolio
Etude House
It's Skin
Jay Jun
May Island
Medi-Peel
Missha
Nacific
Purito
Secret Key
SNP
Some By Mi
The Saem
Tosowoong
Trimay
Village 11 Factory
Welcos

Se recomandă utilizarea peelingului și scrubului de una până la trei ori pe săptămână. Aplicați exfoliantul pe pielea ușor umedă și masați ușor până când baza este absorbită în piele. Îndepărtați restul de particule abrazive cu un țesut cosmetic sau cu un pad. Răspândiți peelingul pe toată suprafața pielii cu mișcări ușoare de masaj și lăsați câteva minute, apoi clătiți cu apă rece. După utilizarea peelingului și scrubului, procesele metabolice sunt restabilite, pielea devine moale și netedă.
În rețeaua de magazine My Skin din Chișinău și pe site-ul nostru myskin.md, puteți cumpăra scrubs și peeling de branduri coreene celebre.