Termeni si condiții

Va rugam sa cititi cu atentie Termenii si Conditiile.

1. Informatii administrator magazin online

Sofinalia SRL m. Chisinau, bd. Traian 22, Republica Moldova denumita administrator.

Livrarea produselor se face numai prin curierat.
Ne puteti contacta prin urmatoarele mijloace:
 - prin posta la adresa de corespondenta. Chisinau, bd. Traian 22, Republica Moldova

 - prin e-mail la urmatoarea adresa: sofinaliaorders@gmail.com
 - prin telefon la numarul: 022 830444

2. Acceptare

Administratorul va ofera accesul in magazinul online si utilizarea acestuia, sub rezerva acceptarii de catre dumneavoastra a acestor termeni si conditii.  Prin accesarea, utilizarea, obtinerea sau achizitionarea oricarui produs, continut, date, materiale, informatii sau servicii prin intermediul magazinului nostru online, dumneavoastra sunteti de acord sa respectati acesti Termeni si Conditii.

3. Drepturi de autor

- Vizitatorul/Cumparatorul intelege dreptul de proprietate intelectuala si nu va descarca/utiliza continutul magazinului myskin.md,  imagini, descrieri, elemente grafice, fara acordul scris al administratorului intrucat reprezinta proprietatea administratorului,  fiind aparat de legea dreptului de autor si de legile referitoare la proprietatea intelectuala si industriala.

4. Perfectarea contractului la distanta, valabilitate

Contract la distanta - orice contract încheiat între administrator si cumparator în cadrul unui sistem de vânzari sau de prestare de servicii la distanta organizat, fara prezenta fizica simultana a profesionistului si a consumatorului, cu utilizarea exclusiva a unuia sau a mai multor mijloace de comunicare la distanta, pâna la si inclusiv în momentul în care este încheiat contractul.

- Accesarea site-ul  myskin.md, se face in mod gratuit si simpla navigare in paginile acestuia nu este conditionata de inregistrarea dvs. ca si utilizator..Pentru a beneficia de serviciile puse la dispozitie de site-ul myskin.md, precum achizitionarea de produse oferite de acesta va trebui sa va creati un cont de utilizator. Aceasta presupune acceptarea prealabila de catre dvs. a conditiilor si termenilor sitului . Aceste reglementari constituie baza contractuala a raporturilor dintre utilizator si companie.

- Odata cu lansarea comenzii cumparatorul accepta comunicarea prin e-mail sau telefon prin care administratorul isi deruleaza activitatea.
- Prezentul contract la distanta intra in vigoare in momentul confirmarii comenzii de catre administrator. Confirmarea se efectueaza electronic (e-mail) sau sms.
- Administratorul nu considera sub nici o forma o comanda neconfirmata ca avand valoarea unui Contract.
- Pentru a cumpara si intra in posesia produselor oferite spre vanzare de sunt necesari urmatorii pasi:
           - inregistrare dvs. ca utilizator
           - identificarea si alegerea produselor
           - lansarea comenzii
           - achitarea acesteia in sistem ramburs sau cu card bancar

5. Preturi, modalitati de plata, modalitati de livrare, facturare

- Preturile sunt afisate pe pagina dedicata fiecarui produs, contin TVA si nu includ cheltuielile de livrare decat daca este specificat in mod expres acest aspect sau se ofera ca si bonus pentru comenzile mari.
- Pretul imprimat pe factura este acelasi cu cel transmis de operatori in momentul confirmarii comenzii.
- Plata se efectueaza in sistem ramburs adica plata la primirea coletului sau prin sistem bancar prin cardurile bancare.