Abreeze

Filtrează după
Preț (MDL)
Categorie
Produse:0
Sortează
Sortează după:
Sortează:
Produse: 16

 Vă oferim să cumpărați produse Abreeze în magazinele noastre My Skin din Chișinău sau cu livrare în Moldova. Cosmetica Abreeze: calitate japoneză pentru părul tău.

Pacific Products Corp.- creatorul mărcii Abreeze, a fost fondată în 1977. Și produsele au câștigat rapid popularitate datorită formulărilor de înaltă calitate ale produselor pentru păr și scalp. Inițial, Abreeze a furnizat produsele sale doar saloanelor și frizeriilor, împiedicând consumatorii obișnuiți să-și cumpere produsul preferat pentru a putea fi folosit acasă.

Astăzi situația s-a schimbat radical. Produsele create pentru transformarea completă a părului pot fi cumpărate de oricine. Cererea de șampoane, balsam, măști este în continuă creștere, producătorul Abreeze devine din ce în ce mai faimos și popular, iar gama de produse este largă și vizează rezolvarea tuturor problemelor ale părului. Caracteristica principală a produselor mărcii: ingrediente exclusiv naturale în compoziție. Această abordare a dezvoltării formulelor a permis producătorului să creeze produse de îngrijire care sunt sigure nu numai pentru oameni, ci și pentru mediu.

Baza tuturor produselor:

  • cea mai pură apă dintr-un izvor de munte din nordul Alpilor japonezi;
  • detergenți care se pot descompune rapid și fără reziduuri (până la 98%) într-o zi de la contactul cu apa.

La crearea acestor produse cosmetice nu se folosesc siliconi, substanțe colorante și aromatizante de origine artificială. Utilizarea regulată a unor astfel de produse oferă părului strălucire, curățenie, frumusețe și sănătate.

„Până acum, îngrijirea organică a părului a fost în mare parte despre „tratarea părului”. Desigur, Abreeze este prietenos cu părul, dar, în același timp, caută un sistem nou, unic pentru a crea produse organice care să ajute utilizatorii să depășească problemele legate de păr și scalp.”

Abreeze