L.O.C.K. Color

Filtrează după
Preț (MDL)
Categorie
Produse:0
Sortează
Sortează după:
Sortează:
Produse: 17

Vă recomandăm să cumpărați produse cosmetice decorative coreene L.O.C.K Color în magazinele noastre My Skin din Chișinău sau cu livrare în toată Moldova.

Marca coreeană de produse cosmetice decorative L.O.C.K. Color consideră că fiecare aspect este unic și se străduie să creeze produse de machiaj care să te ajute să evidențiezi acest lucru și să-ți exprimi frumusețea autentică prin machiaj.

„Credem că machiajul potrivit poate transforma chiar și cel mai simplu aspect în ceva unic și inedit.” Machiajul nu reflectă doar stilul și unicitatea ta, este sigur pentru pielea ta și sănătatea acesteia. Produsele de machiaj sunt simple și ușor de utilizat și nu necesită abilități profesionale speciale ale unui make-up artist.

Brandul se străduie să inspire iubitorii de machiaj să-și exprime cine sunt și să le evidențieze frumusețea naturală prin machiaj. Formulele L.O.C.K sunt bazate pe ingrediente disponibile de înaltă calitate. Proiectate în New York și fabricate 100% în Coreea, produsele au formule de calitate, formatele produselor sunt comode de utilizat, astfel încât executarea machiajului să fie ușor pentru oricine.

L.O.C.K. Color nu testează produsele sau ingredientele pe animale și nu cere altora să testeze în numele mărcii. Produsele nu conțin ingrediente care sunt agresive pentru piele și sunt realizate pe bază de ingrediente din plante.

 

 

L.O.C.K. Color