Enough

Filtrează după
Preț (MDL)
Categorie
Produse:0
Sortează
Sortează după:
Sortează:
Produse: 5

Acordați suficientă atenție machiajului Dvs.? Pielea ta este bine pregătită pentru anotimpul de afară? Aveți suficiente produse de îngrijire a pielii pe raft? Seria de întrebări poate fi continuată. Vă puteți familiariza cu noul brand coreean Enough, care în engleză înseamnă – „suficient” pentru a vă curăța perfect pielea, pentru a aplica machiaj rapid și eficient, oricine folosește produsele cosmetice coreene Enough poate păși cu siguranță afară, necătând la anotimpul de după fereastră. Vă oferim să cumpărați produse cosmetice Enough în magazinele noastre My Skin din Chișinău sau cu livrare în Moldova.

Trei tipuri de fond de ten, fiecare dintre ele este bun în felul său, aplicat cu un strat subțire plăcut pe față, va ascunde pistruii, pigmentarea și comedoanele, adică punctele negre.

Produsele cosmetice Enough au cucerit jumătate din lume și, după aplicare, sigur nu veți rămâne indiferenți la noul aspect al pielii Dvs.: cea mai bună calitate la un preț accesibil, ceea de ce are nevoie fiecare femeie. Apropo, este dificil să găsești produse cosmetice de la această companie în Coreea: comenzile uriașe din întreaga lume nu lasă nicio șansă coreenilor să găsească în magazinele lor, suficiente produse companiei Enough.

Enough