Derma:B

Produse: 3
Filtrează după:

Derma:B este unul dintre mărcile concernului sud- coreean NeoPharm, care este cel mai bine cunoscut pentru liniile sale Real Barrier și Atopalm. Brandul oferă produse pentru corp: geluri, loțiuni și altele. Dacă îți pasă de corpul tău la fel de mult ca și de față, cu siguranță o să-ți placă această cosmetică. Acesta este un brand care creează produse cosmetice pentru pielea cea mai sensibilă.

Caracteristica cheie a liniei este utilizarea tehnologiei brevetate Multi Lamellar Emulsion, sau MLE, care se bazează pe principiul unei emulsii multistrat. Formulele produselor sunt create în așa fel încât componentele benefice să fie integrate în structura pielii cât mai „armonios” și să ofere efect maxim. Unicitatea unor astfel de produse cosmetice constă în asemănarea cu celulele pielii. Datorită acestui fapt, particulele, ca un plasture, sunt încorporate în stratul lipidic deteriorat, vindecă activ rănile, microdeteriorează și îi restabilesc integritatea. Structurile lamelare asigură transportul complet al ingredientelor active în straturile profunde ale pielii, multiplicând efectul terapeutic. Pielea absoarbe substanțele active și cu ajutorul lor corectează procesele celulare importante.

Datorită tehnologiei MLE, echilibrul apei este restabilit, regenerarea celulară este accelerată, elementele inflamatorii și iritațiile dispar. Produsele de îngrijire corporală sunt universale pentru toate tipurile de piele. Cosmeticele de îngrijire sunt recomandate atât pentru pielea problematică, cât și pentru cea sensibilă. Produsele te scapă de acneea de pe corp, întărește bariera de protecție și previne dezvoltarea imperfecțiunilor.

 Vă oferim să cumpărați produse cosmetice Derma:B în magazinele noastre My Skin din Chișinău sau cu livrare în Moldova.

Cuponul a fost folosit cu succes! Cumparaturi fericite!