Vrei -10% reducere la comanda ta? Folosește promocodul
LOVE10
0
0
zile
:
0
0
ore
:
0
0
minute
:
0
0
secunde

Rom&nd

Produse: 19
Filtrează după:

Rom&nd este o marcă de produse cosmetice decorative de înaltă calitate din Coreea de Sud, fondată de beauty-influencerul Min Saeron, mai cunoscut sub numele de Gaeko. Numele Rom&nd este o combinație a cuvintelor SaeROM, care înseamnă cooperare și comunicare, cele două idei principale ale mărcii. Fondată în 2016, a devenit rapid popular nu numai în Coreea, ci în întreaga lume datorită formulelor sale inovatoare și nuanțelor vibrante. Rom&nd se manifestă prin producția de produse cosmetice pentru buze, ochi și față, ceea ce permite fiecărei femei să-și exprime individualitatea și stilul. Marca folosește numai ingrediente naturale, cum ar fi uleiurile și extractele din plante, pentru a ajuta la menținerea pielii sănătoase.

Una dintre caracteristicile brandului Rom&nd este abordarea sa unică a ambalajului produselor. Fiecare produs se creează într-un ambalaj elegant, cu un design neobișnuit și diferit de ambalajul cosmeticelor tradiționale. Acest lucru permite brandului să iasă în evidență pe piața uriașă a cosmeticelor decorative.

Nuanțele și rujurile lor au fost cele care au adus cea mai mare faimă companiei, care până în prezent rămân în topul popularității. Unul dintre produsele cheie ale brandului Rom&nd este rujul mat care conferă buzelor o culoare expresivă și în același timp hidratare de lungă durată. Textura sa ușoară nu usucă pielea și oferă o senzație de confort pe tot parcursul zilei. De asemenea, brandul are o selecție largă produse care vor ajuta la crearea machiajului perfect.

 Vă oferim să cumpărați produse cosmetice Rom&nd în magazinele noastre My Skin din Chișinău sau cu livrare în Moldova.

Cuponul a fost folosit cu succes! Cumparaturi fericite!