Rom&nd

Filtrează după
Preț (MDL)
Categorie
Produse:0
Sortează
Sortează după:
Sortează:
Produse: 22
Romand Pudră matifiantă Better Than Finish, 12 gr 227 MDL 267 MDL Romand Pudră matifiantă Better Than Finish, 12 gr
Romand Cushion pentru față Bare Water SPF38 PA++++, 20 gr 405 MDL 477 MDL Romand Cushion pentru față Bare Water SPF38 PA++++, 20 gr
Romand Ser pentru creșterea genelor Han All, 8 ml 205 MDL 241 MDL Romand Ser pentru creșterea genelor Han All, 8 ml
Romand Refil pentru cushion Nu Zero SPF24 PA++, 15 gr 245 MDL 288 MDL Romand Refil pentru cushion Nu Zero SPF24 PA++, 15 gr
Romand Rimel cu efect de alungire Han All Fix, 7 gr 207 MDL 244 MDL Romand Rimel cu efect de alungire Han All Fix, 7 gr

Rom&nd este o marcă de produse cosmetice decorative de înaltă calitate din Coreea de Sud, fondată de beauty-influencerul Min Saeron, mai cunoscut sub numele de Gaeko. Numele Rom&nd este o combinație a cuvintelor SaeROM, care înseamnă cooperare și comunicare, cele două idei principale ale mărcii. Fondată în 2016, a devenit rapid popular nu numai în Coreea, ci în întreaga lume datorită formulelor sale inovatoare și nuanțelor vibrante. Rom&nd se manifestă prin producția de produse cosmetice pentru buze, ochi și față, ceea ce permite fiecărei femei să-și exprime individualitatea și stilul. Marca folosește numai ingrediente naturale, cum ar fi uleiurile și extractele din plante, pentru a ajuta la menținerea pielii sănătoase.

Una dintre caracteristicile brandului Rom&nd este abordarea sa unică a ambalajului produselor. Fiecare produs se creează într-un ambalaj elegant, cu un design neobișnuit și diferit de ambalajul cosmeticelor tradiționale. Acest lucru permite brandului să iasă în evidență pe piața uriașă a cosmeticelor decorative.

Nuanțele și rujurile lor au fost cele care au adus cea mai mare faimă companiei, care până în prezent rămân în topul popularității. Unul dintre produsele cheie ale brandului Rom&nd este rujul mat care conferă buzelor o culoare expresivă și în același timp hidratare de lungă durată. Textura sa ușoară nu usucă pielea și oferă o senzație de confort pe tot parcursul zilei. De asemenea, brandul are o selecție largă produse care vor ajuta la crearea machiajului perfect.

 Vă oferim să cumpărați produse cosmetice Rom&nd în magazinele noastre My Skin din Chișinău sau cu livrare în Moldova.

Rom&nd