DERMA MAISON

Filtrează după
Preț (MDL)
Categorie
Produse:0
Sortează
Sortează după:
Sortează:
Produse: 10

În 2019, MEDIPEEL a lansat un nou brand, DERMA MAISON, ale cărui produse combină realizările cosmetologiei sud-coreene și europene. DERMA MAISON este o linie cosmetică separată a mărcii MEDIPEEL, dezvoltată în comun cu dermatologi germani. Acestea sunt produse de îngrijire de nivel premium care combină cele mai recente realizări în domeniul cosmetologiei și tehnologiilor globale.

De exemplu, toate produsele DERMA MAISON implementează tehnologia germană pentru reducerea și menținerea unei temperaturi a pielii sănătoase de 31 de grade folosind componenta patentată SyriCalmTM CLR. Acest complex are la bază extractul de ciupercă orientală Poria Cocos și stuf/trestie Phragmites. La această temperatură pielea este capabilă să reziste factorilor externi negativi, să rămână elastică și sănătoasă; complexul elimină roșeața și iritația, calmează intens, reface și menține bariera protectoare.

În ceea ce privește puterea de impact, produsele cosmetice sunt comparabile cu procedurile de salon. Produsele DERMA MAISON se disting prin compoziții profesionale și un efect profund asupra pielii și, prin urmare, sunt considerate un segment premium în rândul cosmetologilor coreeni.

DERMA MAISON