Unicorn Glow

Filtrează după
Preț (MDL)
Categorie
Produse:0
Sortează
Sortează după:
Sortează:
Produse: 20
UNICORN GLOW Ulei pentru buze Glassy, 4,5 gr 268 MDL 279 MDL UNICORN GLOW Ulei pentru buze Glassy, 4,5 gr +8 puncte
UNICORN GLOW Primer pentru față Long Wear, 30 gr 268 MDL 279 MDL UNICORN GLOW Primer pentru față Long Wear, 30 gr +8 puncte
UNICORN GLOW Primer pentru față Hydrating, 30 gr 268 MDL 279 MDL UNICORN GLOW Primer pentru față Hydrating, 30 gr +8 puncte

Marca coreeană de produse cosmetice UNICORN GLOW scoate în evidență unicitatea în toate. Misiunea brandului este de a spori frumusețea fiecărei fete cu produse cosmetice de înaltă calitate, o varietate de nuanțe, modele originale și un mesaj pozitiv care încurajează oamenii să fie cea mai bună versiune a lor.

Cu un design neobișnuit, un mesaj pozitiv și produse cosmetice expresive inspirate de culorile fabuloșilor unicorni, fiecare fată se simte ca într-un basm. Design-ul Unicorn: „Freedom to be yourself” conduce brandul către o gamă largă de produse și palete de culori. Pensula de machiaj în formă de corn de unicorn, nuanța tintului de buze și creionul pentru sprâncene foarte durabil sunt elementele indispensabile pentru iubitorii de un machiaj magic din întreaga lume.

Principala regulă a UNICORN GLOW este ca machiajul să fie unul simplu. Chiar dacă este luminos și neobișnuit. Timp minim pentru rezultate maxime. Sarcina brandului este să te ajute să-ți subliniezi individualitatea, să devii cea mai bună versiune a ta. Și din moment ce produsele conțin întotdeauna ingrediente utile, precum untul de shea, jojoba, extractul de centella, cosmeticele decorative devin și produse de îngrijire. UNICORN GLOW acordă atenție nu numai design-ului non-standard, ci și asupra calității produsului. Cosmeticele nu conțin parabeni, nu provoacă iritații ale pielii și se îndepărtează ușor la spălare. De asemenea, marca nu își testează produsele pe animale. Gama mărcii este în continuă extindere, dar calitatea este întotdeauna pe primul loc.
 
Vă oferim să cumpărați produse Unicorn Glow în magazinele noastre My Skin din Chișinău sau cu livrare în Moldova.
Unicorn Glow