Balsamuri și măști pentru îngrijirea părului colorat

Cine, cel puțin o dată în viață, nu a vrut să-și schimbe culoarea naturală a părului, să nu-l umbrească, să-i  dea o nuanță mai aprinsă sau să facă firele mai ispititoare? Sau când vopsirea este o necesitate legată de vârstă? - Aici aveți nevoie de îngrijire specială pentru părul colorat și milajat. În Chișinău, veți găsi o selecție largă de produse de îngrijire a părului în magazinul online de produse cosmetice coreene myskin.md
Magicienii coreeni oferă balsamuri și măști, care conțin uleiuri unice de argan, camelie, migdale dulci, nucă de cocos și nucă.

Produse: 23
Filtrează după:
Pret(lei)
Branduri
CP-1
Elizavecca
Kerasys
La'Dor
May Island
The Saem
Welcos

Dacă este suficient să aplicați balsamul pe păr timp de 15 - 20 de minute, atunci masca, așa cum recomandă experții, trebuie aplicată și ținută pe cap toată noaptea. Utilizați produse cosmetice specializate pentru părul colorat și milajat- puteți vedea rezultatul după 1-2 utilizări.
A cumpăra balsamuri și măști coreene pentru păr colorat sau milajat în magazinele My Skin sau a comanda online în magazinul de produse cosmetice coreene myskin.md înseamnă a face alegerea corectă în favoarea părului deteriorat.
Când plasați o comandă online la myskin.md, nu uitați să comandați și să adăugați la „coș” măști coreene pentru față,- asigurați-vă relaxarea în timp ce balsamul pentru părul de pe cap funcționează.