AXIS-Y Set de măști lavabile în miniatură Mask Now Glow Later, 2x30 ml

 • Disponibilitate: Stoc epuizat
 • Producător: AXIS-Y
 • Cod produs: 610201
318 MDL 331 MDL
 • Descriere

  Vă recomandăm să achiziționați setul de măști lavabile în miniatură, de la AXIS-Y în magazinele My skin din Chișinău sau cu livrare în Moldova.

  Setul include două măști lavabile:
  1. Masca-gel lavabilă AXIS-Y New Skin Resolution Gel Mask, 30 ml, care are un efect calmant pronunțat și iluminează delicat pielea, uniformizând tonusul general. Masca este saturată cu substanțe puternice antiinflamatoare, regeneratoare și hidratante, stimulează funcțiile de protecție ale pielii și restabilește bariera de protecție. Oferă pielii catifelare, reduce sensibilitatea. Produsul nu conține coloranți artificiali, parfumuri, uleiuri minerale și parabeni. Netestat pe animale, certificat vegan.

   

  Potrivit pentru toate tipurile de piele.

  1. AXIS-Y Mugwort Pore Clarifying Wash Off Pack, 30 ml este o mască lavabilă pe bază de 61% extract de pelin. Produsul elimină eficient impuritățile din pori, exfoliază ușor stratul de celule keratinizate și are un efect calmant asupra pielii inflamate și iritate. Masca are efect antibacterian și antiinflamator, dă strălucire pielii, elimină roșeața și iritația, favorizează vindecarea, îngustează porii și îmbunătățește elasticitatea, face pielea netedă și catifelată. Produsul nu conține coloranți artificiali, parfumuri, uleiuri minerale și parabeni. Netestat pe animale, certificat vegan.

   

  Masca este potrivită pentru toate tipurile de ten, recomandată în special tenului gras predispus la erupții și pori dilatați.

 • Mod de utilizare
  1. Aplicați masca cu mâinile uscate pe pielea uscată, evitând ochii și buzele. Lăsați să acționeze 10-15 minute, apoi clătiți cu mișcări ușoare de masaj. Se recomandă utilizarea de 2-3 ori pe săptămână.
  2. Aplicați masca pe piele, evitând ochii și buzele, lăsați timp de 15 minute, clătiți cu mișcări ușoare de masaj. Se recomandă utilizarea de 2-3 ori pe săptămână.

Produse similare

Recenzii

AXIS-Y Set de măști lavabile în miniatură Mask Now Glow Later, 2x30 ml
AXIS-Y Set de măști lavabile în miniatură Mask Now Glow Later, 2x30 ml
318 MDL 331 MDL