By Wishtrend Patch-uri antiinflamatorii Clear Skin, 39 pcs

Patch-urile îndeplinesc mai multe funcții: protejează pielea inflamată de influențele externe negative și traume accidentale, maschează, calmează inflamația, accelerează vindecarea acesteia și previne apariția post-acneei.

Stoc: Este Nu este
Producator: By Wishtrend
Cod produs: 920726
209 MDL
Adauga in cos
Adaugă la favorite Добавлено в избранное
Cumpărați cu acest produs:

Vă recomandăm să achiziționați patch-urile antiinflamatoare, de la By Wishtrend în magazinele My skin din Chișinău sau cu livrare în Moldova.

Patch-urile Clear Skin Shield Patch sunt patch-uri transparente pentru aplicare locală pe inflamație. Patch-urile speciale pentru aplicare locală la focarul inflamației sunt o „ambulanță” pentru un efect calmant, vindecător și antibacterian. Patch-urile îndeplinesc mai multe funcții: protejează pielea inflamată de influențele externe negative și de traumele accidentale, maschează, calmează inflamația, accelerează vindecarea acesteia și previne apariția post-acneei, precum și previne răspândirea și creșterea inflamației, păstrează locul inflamației hidratat, care previne riscul de post-acnee, ameliorează mâncărimea.

Patch-urile sunt realizate dintr-o foaie specială de hidrocoloid, acest material igienic absoarbe lichidul din inflamație, uscându-l și favorizând vindecarea. Pachetul conține 39 de patch-uri.

Potrivit pentru toate tipurile de piele.

Mod de utilizare: Se aplică pe pielea uscată, curățată. Aplicați patch-urile pe locul inflamației și apăsați timp de 2-3 secunde pentru a-l fixa. Se lasă să acționeze 4-8 ore sau peste noapte. Poate fi folosit sub machiaj.

Fabricat în Coreea!

best

Produse complementare

same

Produse similare

reviews

Recenzii ale clienților

Adaugă o recenzie
Cuponul a fost folosit cu succes! Cumparaturi fericite!