MEDI-PEEL Ser concentrat peptidic cu efect de lifting pu fata, 30 ml

Serul concentrat peptidic cu efect de lifting MEDI-PEEL Bor-Tox Peptide Ampoule ofera efect de botex, netezește ridurile și le reduce adâncimea, ridică și întărește ovalul feței, încetinește procesul de îmbătrânire.

Stoc: Este Nu este
Producator: Medi-Peel
Cod produs: 341705
358 MDL 376 MDL
Adauga in cos
Adaugă la favorite Добавлено в избранное

 Serul foarte concentrat activează sinteza fibrelor de elastină și colagen în celulele pielii, îmbunătățește elasticitatea și restabilește bariera hidro-lipidică.

Continut:

  • Volufilina 5% este un activ modern care funcționează în straturile profunde ale pielii fără injecții. Este o combinație de poliizobutilenă hidrogenată, ulei sintetic și extract de rădăcină ''anemarrhenae asphodeloides''. Extractul acestei rădăcini stimulează în mod eficient adipocitele, celulele care alcătuiesc în principal țesutul adipos. Stimulează formarea lipidelor în celulele grase (adipocite), reglează procesul de depunere a acestora și activează, de asemenea, microcirculația sângelui.
  • Acid hialuronic - pătrunde adânc în epidermă și este conceput pentru a elimina deshidratarea pielii, pentru a umple deficiența de umiditate, pentru a elimina uscăciunea și pentru a proteja împotriva îmbătrânirii pielii.
  • Un complex de 5 tipuri de peptide - mărește fermitatea și elasticitatea pielii, accelerează producția organismului de propriile fibre de colagen și elastină. Reduce adâncimea ridurilor și previne imbatrinirea pielii. Întărește bariera de protecție a pielii.

Cursul de utilizare a serului este conceput pentru 4 săptămâni.

!!! Produsele cu peptide nu sunt recomandate pentru utilizare în timpul sarcinii și alăptării !!!

Mod de utilizare: aplicati pe pielea curata si tonifiata, masati usor pina la absorbtia totala. 

Fabricat in Coreea !

best

Produse complementare

same

Produse similare

reviews

Recenzii ale clienților

Adaugă o recenzie