PURITO Gel hidratant cu BHA-acizi pu fata

Purito - BHA Dead Skin Moisture Gel - un gel exfoliant hidratant care ajută la îndepărtarea celulelor moarte fără iritare și controlează producerea de sebum prin curățarea profundă a porilor. 

 

Stoc: Este Nu este
Producator: Purito
Cod produs: 100224
306 MDL
Informați despre re-stoc

Datorită conținutului de acid hialuronic și salicilat de betaină, curăță și hidratează eficient pielea. Formula sa este îmbogățită cu extract de arbore de ceai, care este apreciat pentru proprietățile sale dezinfectante și antiinflamatorii. Gelul de exfoliere al celulelor moarte hidratante Purito BHA are un pH scăzut de 3,5, care nu irita nici măcar pielea sensibilă.

Continut:

  • salicilat de betaină - este o substanță solubilă în grăsimi, datorită căreia pătrunde cu ușurință in porii pielii, îndepărtând tot felul de impurități din ele și accelerând eliminarea sebumului.
  • acidul hialuronic - are un puternic efect de hidratare și, de asemenea, previne evaporarea excesivă a apei din epidermă.
  • extract de arbore de ceai - netezeste pielea, accelereaza vindecarea ranilor. Reglează excesul de sebum și are proprietăți antiinflamatorii.

Mod de utilizare: aplicați o cantitate suficientă de gel pe pielea curata și tonifiată, masati usor. Când utilizați gelul, trebuie utilizat protecție solară.

Fabricat in Coreea !

reviews

Recenzii ale clienților

Adaugă o recenzie