Seturi

Produse: 3
Filtrează după:
Virsta
Peste 45 ani
35-45 ani
25-35 ani
Pina la 25 ani
Tipul pielii
Cuperoza
Piele uscata
Piele sensibila
Pigmentare
the SAEM Set Snail Essential Skin Care Special, 3 buc

Setul de îngrijire va oferi pielii mature o îngrijire completă, va ajuta la menținerea sănătății și va prelungi tinerețea.

Toate produsele au un efect multifuncțional: hidratare și regenerare profundă.

Pentru a crea Snail Essential Skin Care sunt utilizate Ingrediente naturale speciale:

  • Extract de melc - vindecă zonele deteriorate, umple celulele cu umezeală și substanțe utile, înmoaie și tonifică în același timp, crește elasticitatea pielii, în mod ideal uniformizează tonul, conferă o strălucire naturală.
  • Colagenul - menține elasticitatea pielii, elimină flascabilitatea și uscăciunea, corectează contururile feței și are un efect de întinerire.
  • Adenozină - netezește ridurile care apar, oprește procesul de îmbătrânire, ajută la prelungirea tinereții pielii.
  • Acid hialuronic - asigură hidratarea necesară a pielii, previne pierderea umezelii, strânge rănile, activează producția de colagen și previne pigmentarea timpurie.
  • Un complex de extracte de plante și fructe - asigură nutriție și hidratare completă a pielii, o face moale, luminează, are efect antioxidant și protejează împotriva radiațiilor ultraviolete.

Cu utilizarea constantă a setului de la The Saem, pielea devine, hidratată și hrănită, capătă o strălucire naturală.

Fabricat în Coreea!

809 MDL 845 MDL
Cumpără
+24 puncte
Set anti-pigmentar
428 MDL 476 MDL
Cumpără
+12 puncte
May Island Set 7 Days Secret Centella Cica Mini Kit, 5 buc

Un set de miniaturi pentru tenul problematic:
Fiecare produs conține extract de Centella Asiatica. Are un efect antiinflamator și de vindecare a rănilor, ajută la refacerea proprietăților de barieră ale pielii și la mentinerea nivelului hidric al dermei, reduce sensibilitatea pielii, restabileste secretia de sebum, are un efect de întărire și reduce aspectul rozaceei.

Setul include:

      May Island 7 Days Secret Centella Cica Spumă de curățare este ideală pentru pielea sensibilă și cu probleme, ameliorează mâncărimea, iritarea și accelerează vindecarea inflamațiilor. Curăță delicat pielea, îndepărtează impuritățile, nu provoacă uscăciune și etanșeitate.

 Mod de utilizare:aplicati  spuma pe piele cu mișcări ușoare de masaj, masați și clătiți cu apă caldă.

      May Island 7 Days Secret Centella Cica Toner - tonerul are cea mai echilibrată formulă cu efect calmant asupra pielii pentru ameliorarea eficientă a inflamației, a mâncărimii și a senzațiilor neplăcute de etanșeitate pe piele. Tonerul are un echilibru optim al pH-ului de 5,5, care nu irită nici măcar pielea sensibilă.

Mod de utilizare: Aplicați tonerul pe față cu mișcări ușoare de masaj folosind un disc de bumbac înmuiat în produs.

      May Island Seven Days Secret Centella Cica Ser este un ser vindecător în două faze care va ajuta la rezolvarea mai multor probleme inerente pielii predispuse la acnee simultan în doar 7 zile. Instrumentul exfoliază în mod eficient celulele moarte ale epidermei și activează reînnoirea pielii, accelerează vindecarea inflamațiilor și previne reapariția acestora, combate roșeața, descuamarea și normalizează producția de sebum.

Mod de utilizare: Agitați sticla înainte de utilizare pentru a amesteca diferite faze ale produsului. Serul se aplică pe fața tonifiată în cantitatea necesară, cu mișcări ușoare de bătaie dimineața și seara.

    May Island 7 Days Secret Centella Cica Cream - crema combate eficient inflamația, vindecă acneea și previne apariția lor ulterioară. Luminează pigmentarea și post-acneea. Calmează pielea iritată, ameliorează roșeața, protejează împotriva deshidratării. Stimulează producția de colagen, încetinește procesul de îmbătrânire.

Mod de utilizare: Aplicați cantitatea necesară de cremă cu mișcări ușoare de masaj după toner sau ser.

Crema de soare May Island 7 Days Secret Centella Cica - crema de soare protejează eficient pielea de razele UVA și UVB. Hidratează, calmează, formează un film protector. Crema uniformizează tonul și luminează. Complexul special syn-coll conferă pielii elasticitate și netezime.

   Mod de utilizare: Aplicați cantitatea necesară de cremă cu mișcări ușoare de masaj cu ultima etapă a tratamentului cu 20 de minute înainte de a ieși afară.

Fabricat în Coreea!

409 MDL 482 MDL
Cumpără
+12 puncte
Cuponul a fost folosit cu succes! Cumparaturi fericite!