SKINFOOD

Produse: 3
Filtrează după:

Ești ceea ce mănânci. Pielea sănătoasă începe cu alimente sănătoase. Acesta este conceptul cheie din spatele mărcii SKINFOOD. Creatorii produselor SKINFOOD văd o legătură directă între mâncarea sănătoasă și pielea sănătoasă și frumoasă. Prin urmare, a fost ales un astfel de nume - „SkinFood”, care înseamnă „Nutriție pentru piele”.

Logo- ul companiei este un înger. Un astfel de logo indică faptul că produsele brandului vor proteja pielea de orice influențe negative externe cu care ne confruntăm zilnic. În compoziția produselor - ingrediente naturale. De aceea produsele SKINFOOD au un miros vegetal plăcut. În producție nu se folosesc parfumuri, în schimb compania adaugă uleiuri vegetale parfumate.

Fiecare produs conține aproximativ 50% ingrediente ecologice. Da, nu conține piure de fructe 100%. Ca orice cosmetică, SKINFOOD are o compoziție multicomponentă și îndeplinește toate cerințele internaționale de siguranță. Toate produsele marca SKINFOOD sunt recomandate pentru afecțiuni ale pielii sensibile. Iar înainte de a lansa pe piață un nou produs, acesta este testat de toți angajații companiei și prezentat clienților doar dacă răspunde cu adevărat nevoilor pielii.

Vă oferim să cumpărați produse cosmetice SKINFOOD în magazinele noastre My Skin din Chișinău sau cu livrare în Moldova.

Cuponul a fost folosit cu succes! Cumparaturi fericite!