SKINFOOD

Produse: 3
Filtrează după:

Ești ceea ce mănânci. Pielea sănătoasă începe cu alimente sănătoase. Acesta este conceptul cheie din spatele mărcii Skinfood. Creatorii produselor Skinfood văd o legătură directă între mâncarea sănătoasă și pielea sănătoasă și frumoasă. Prin urmare, a fost ales un astfel de nume - „SkinFood”, care înseamnă „Nutriție pentru piele”.

Logo- ul companiei este un înger. Un astfel de logo indică faptul că produsele brandului vor proteja pielea de orice influențe negative externe cu care ne confruntăm zilnic.
În compoziția produselor - ingrediente naturale. De aceea produsele SkinFood au un miros vegetal plăcut. În producție nu se folosesc parfumuri, în schimb compania adaugă uleiuri vegetale parfumate.
Fiecare produs conține aproximativ 50% ingrediente ecologice. Da, nu conține piure de fructe 100%. Ca orice cosmetică, SkinFood are o compoziție multicomponentă și îndeplinește toate cerințele internaționale de siguranță. Toate produsele marca SkinFood sunt recomandate pentru afecțiuni ale pielii sensibile. Iar înainte de a lansa pe piață un nou produs, acesta este testat de toți angajații companiei și prezentat clienților doar dacă răspunde cu adevărat nevoilor pielii.

 

Cuponul a fost folosit cu succes! Cumparaturi fericite!