the SAEM Apă micelară hipoalergenică Healing Tea Garden Tea Tree, 300 ml

Pentru pielea grasă, predispusă la imperfecțiuni, etapa de curățare joacă un rol cheie în îngrijirea zilnică a pielii. Apa de curățare cu extract de arbore de ceai the SAEM Healing Tea Garden Tea Tree Cleansing Water îndepărtează delicat, dar eficient machiajul și impuritățile, precum și previne apariția luciului gras și a inflamațiilor.

Stoc: Este Nu este
Producator: the SAEM
Cod produs: 146859
99 MDL 104 MDL
Informați despre re-stoc

The SAEM Apa micelară hipoalergenică cu extract de arbore de ceai Healing Tea Garden Tea Tree Cleansing Water are următoarele ingrediente:

Ingrediente active:

  • Ulei de arbore de ceai. Este iubit de cosmetologi pentru efectul său pronunțat antiseptic, antiinflamator și antibacterian. Este utilizat în mod activ pentru tratarea acneei, reduce secreția de sebum, elimină roșeața și mâncărimea și vindecă rănile.
  • Extract de mentă. Ameliorează iritația, usucă, stimulează microcirculația, revigoreaza plăcut pielea.
  • Extract de Edelweiss. Protejează celulele epidermice de traume, elimină daunele provocate de radicalii liberi, combate edemele, hidratează și înmoaie.

Mod de utilizare: umeziți cu generozitate un disc de bumbac cu apă de curățare și ștergeți fata și gâtul. Repetați procedura până când tot machiajul este îndepărtat. Nu este destinat ochilor și buzelor.

Fabricat în Coreea!

reviews

Recenzii ale clienților

Adaugă o recenzie
Cuponul a fost folosit cu succes! Cumparaturi fericite!