SOME BY MI Ser regenerator cu mucină de melc negru, 50 ml

Serul regenerant cu mucină de melc negru accelerează regenerarea și reînnoirea pielii, hidratează, îmbunătățește tenul și ajută la vindecarea inflamațiilor.

Stoc: Este Nu este
Producator: Some By Mi
Cod produs: 390275
419 MDL
Adauga in cos
Adaugă la favorite Добавлено в избранное

Produsul are, de asemenea, un efect de întărire și încetinește procesul de îmbătrânire. Mucina de melc și un complex de plante calmante au un efect pozitiv asupra pielii cu probleme și iritate, poseda un efect vindecător asupra dermei.

Continut: 

  • Mucină cu melc negru - activează producerea propriilor fibre de elastină și colagen, precum și fibronectină. Accelerează procesele de regenerare, vindecarea rănilor, calmează iritațiile și ameliorează inflamațiile, îmbunătățește turgorul, netezește ridurile și are un efect de ridicare. Eficient în tratamentul complex al bolilor dermatologice.
  • Alantoina - înmoaie, hidratează intens pielea, ajută la îngustarea porilor și la normalizarea producției de sebum, are proprietăți antiinflamatorii, calmează pielea iritată.
  • Extractul de scoarță de salcie - normalizează funcționarea glandelor sebacee, întărește porii, stimulează reînnoirea celulelor, curăță celulele moarte ale pielii, îmbunătățește starea pielii și tenul. Acesta condiționează și restabilește funcțiile de barieră ale pielii.
  • Extract de salvie - este o dezinfectant excelentă pentru pielea sensibilă, inflamată a feței. Ajută la refacerea celulelor deteriorate și menține aspectul sanatos al pielii.
  • Extractul centela asiatica - are efecte anti-inflamatorii și de vindecare a rănilor, ajută la refacerea proprietăților barierei pielii și la păstrarea umidității, reduce sensibilitatea pielii, reduce edemele, are efect vasoconstrictiv și reduce rozaceea.

Mod de aplicare: aplicati pe pielea curata, prelucrata cu toner. Masati usor pina la absorbtia totala. 

Fabricat în Coreea !

best

Produse complementare

same

Produse similare

reviews

Recenzii ale clienților

Adaugă o recenzie