the SAEM Ulei hidrofil cu fito-complex calmant pu fata, 200ml

Ulei hidrofil pe bază de un întreg complex de componente vegetale. Influenteaza delicat pielea sensibilă și deteriorată. Uleiul hipoalergenic ajută la evitarea uscării, exfolierii nedorite, iritării.

Stoc: Este Nu este
Producator: The Saem
Cod produs: 150177
274 MDL
Informați despre re-stoc

Produsul are o textură ușoară revigoranta, îndepărtează eficient produsele cosmetice de diferita rezistenta. Curățarea temeinică a pielii previne porii înfundați, comedoanele și inflamațiile.

Continut:

  • Extractele de soia, mușețel, rozmarin, salvie, cimbru, precum și jojoba, uleiuri de floarea-soarelui și alte ingrediente naturale înmoaie și calmează pielea, au un efect hidratant și hrănitor, au un efect ușor de exfoliant și calmant, fac pielea mai proaspătă și mai sănătoasă.
  • Guayazulene, care este un derivat al azulenei, ingredientul activ din mușețel. Are un efect pronunțat antiinflamator, regenerant și antioxidant. Proprietățile cito-protectoare ale guaisulenei ajută la protejarea celulelor pielii de deteriorarea oxidativă.

Mod de utilizare: aplicați ulei cu mâinile uscate pe pielea uscată a feței, masați, apoi adăugați puțină apă, masați și clătiți cu apă caldă.

Fabricat in Coreea !

reviews

Recenzii ale clienților

Adaugă o recenzie
Cuponul a fost folosit cu succes! Cumparaturi fericite!