Kombucha: noul tău erou.

Publicat:

Ei bine, ce se întâmplă dacă nu știți încă? Sunteți surprinsă să vedeți în magazin produse cu numele ciudat Kombucha? Ce este: plantă, floare, vitamină? Acesta este noul erou al îngrijirii dvs. în condiții casnice! Așa cum se întâmplă de obicei cu multe componente, la început am băut doar kombucha și mulți nici nu bănuiau cât de sănătos este, a fost pur și simplu delicios. Dar apoi oamenii de știință au început să studieze acest superaliment important din toate punctele de vedere și au decis să-și folosească proprietățile benefice nu numai pentru pierderea în greutate, dar și la curățarea intestinelor și îmbunătățirea digestiei.

Deci, kombucha este un ingredient fermentat obținut prin fermentarea ceaiului negru timp de 14 zile la o temperatura de 29°. Această metodă de fermentare este cea care ne permite să păstrăm toate substanțele benefice de care pielea noastră are nevoie.

Apa cu efect de echilibrare, cunoscută și sub numele de toner Derma Factory Kombucha 80%, conține 80% kombucha și reduce inflamația, hidratează și reține umiditatea, întărește vasele de sânge și capilarele, elimină roșeața și iritația, îmbunătățește metabolismul celular.

Kombucha conține vitamina C și vitamina B, care sunt antioxidanți foarte importanți și care au efect calmant și antiinflamator; vindecă și întinerește pielea. Vitaminele B nu numai că pot îmbunătăți funcția intestinală, ci și pot face pielea să strălucească din interior. Ele elimină foarte rapid roșeața, peelingul și sensibilitatea crescută, participând la regenerare.

Tonerul MEDIPEEL Hyal Kombucha Tea-Tox Toner în două faze, foarte concentrat, hidratează pielea în profunzime, reduce sensibilitatea, restabilește bariera protectoare deteriorată și elimină deshidratarea. Produsul este creat folosind tehnologia lipozomală.

Kombucha conține, de asemenea, acizi moi care asigură o reînnoire delicată a pielii. Ei stimulează eliminarea toxinelor și a altor substanțe nocive din celule, după care are loc o restaurare intensivă.

Și un număr mare de probiotice care sunt benefice pentru absolut orice tip de piele! Probioticele restabilesc și mențin microbiomul pielii în echilibru, hidratează, calmează inflamațiile și au un efect de întinerire.

Serul-fiolă cu efect de restaurare foarte concentrat MEDIPEEL Hyal Kombucha Tea-Tox Ampoule este creat nu pe bază de apă, ci de extract de kombucha (70%) și are un efect de vindecare complet asupra pielii. Potrivit pentru toate tipurile de piele, recomandat în special pentru tenul problematic, sensibil și cu rozacee.

Kombucha îmbunătățește producția naturală de elastină și colagen, motiv pentru care poate fi recomandat ca agent anti-îmbătrânire. Rezultatul utilizării produselor cu kombucha pe pielea matură poate fi observat în acest mod: evidențierea conturului feței, elasticitate și riduri netezite. Produsele cosmetic cu Kombucha sunt indispensabile persoanelor cu probleme de piele precum acnee, eczeme și rozacee. Faptul este că probioticele din compoziție opresc procesele inflamatorii ale pielii, îi întăresc bariera protectoare și, în același timp, rețin umiditatea în ea. Kombucha ajută la uniformizarea tenului, adaugă strălucire pielii terne, tratează pielea problematică și întinerește pielea matură.

Crema dublă MEDIPEEL Hyal Kombucha Tea-Tox Cream reface intens, hidratează și hrănește pielea, reduce aspectul ridurilor, mărește densitatea, fermitatea si elasticitatea. Formula produsului nu se bazează pe apă, ci pe extract de kombucha (50%). Textura non-standard în două faze vă permite să ajustați densitatea cremei: pentru tenul gras și mixt puteți adăuga mai mult gel, iar pentru pielea predispusă la uscare puteți adăuga mai multă textură cremoasă.

Dar totuși, nu trebuie să aplicați kombucha în forma sa obișnuită direct pe față (la fel cum nu ar trebui să aplicați toate celelalte produse în forma lor pură :)) Lichidul său este un acid slab, care, cu excepția iritației, nu va face nimic. Dar formulele profesionale, la care au lucrat foarte mulți specialiști, cu siguranță va aduce sănătate pielii dvs.

Sănătate și frumusețe, expert în frumusețe Tatiana Goncearuc.

Cuponul a fost folosit cu succes! Cumparaturi fericite!